Summer Mason liittyy ONS:n riveihin

ONS on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaisen 21-vuotiaan hyökkääjäpelaaja Summer Masonin kanssa kauden 2019 loppuun saakka. Summer opiskelee parhaillaan San Diegon yliopistossa Yhdysvalloissa ja hän saapuu Ouluun toukokuun loppupuolella, eli heti kun hän saa opintonsa päätökseen. Summer on pelannut opiskelujensa ohella yliopistosarjaa San Diegossa kolme edellistä vuotta.

Summer on harjoitellut myös Seattle Reign NWSL -joukkueen kanssa. Joukkue ei kuitenkaan voinut varata häntä, koska hänen yliopisto-opintonsa olivat vielä kesken. Eikä hänellä olisi ollut mahdollista liittyä mukaan joukkueeseen ennen kauden alkua huhtikuussa.

Summer kertoo, että hän on unelmoinut lapsesta saakka ammattilaisjalkapalloilijan urasta. - Olen tehnyt työtä koko elämäni tuon unelman saavuttamiseksi. Kun allekirjoitin sopimuksen pelaamisesta ONS:n kanssa niin unelmani toteutui, Summer sanoo. - Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta pelata Suomessa, ja minulla on myös mahdollisuus oppia lisää tästä kauniista maasta ja Euroopasta, Summer kertoo. - Kuitenkin tärkeintä on, että olen osa ONS:n joukkuetta ja pääsen työskentelemään ja pelaamaan muiden lahjakkaiden pelaajien kanssa, Summer painottaa.

Summer pystyy pelaamaan useammalla eri pelipaikalla, laitapuolustajana, keskikentän laidalla tai hyökkääjänä. Joukkueen päävalmentajan Jussi Madetojan mukaan Summer on todella nopea pelaaja ja hyvä viimeistelijä. - Summer on samantyyppinen pelaaja hyökkäyssuuntaan kuin loukkaantumisen takia sivussa oleva Aada Törrönen, Madetoja sanoo. - Saamme hänen avullamme lisää monipuolisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseemme, toteaa Madetoja.

Tervetuloa ONS:iin ja Ouluun Summer!