ONS ja Marie Levasseur ovat tehneet kauden 2019 kattavan sopimuksen

Marie Levasseur on 21-vuotias kanadalainen hyökkääjäpelaaja, hän on opiskellut Memphisin yliopistossa ja pelannut siellä menestyksekkäästi yliopistosarjassa kaudet 2015-2018. Marie saapuu Ouluun mahdollisimman pian ja liittyy heti mukaan joukkueen harjoitteluvahvuuteen.

Marie on esiintynyt useamman kerran Kanadan naisten maajoukkueen paidassa. Hän on pelannut Kanadan U17, U20 ja U23 –nuorisomaajoukkueissa, ja hän on edustanut Kanadaa myös U17 ja U20 –ikäluokkien MM-kisoissa.

Marie kertoo, että on innoissaan allekirjoittamastaan sopimuksesta ja hän haluaa kiittää ONS:sia tästä hienosta mahdollisuudesta. Olen valmis tekemään kaikkeni auttaakseni joukkuetta saavuttamaan tulevan kauden tavoitteet - Marie toteaa.

Marie tuo joukkueen hyökkäykseen lisää maalintekovoimaa. Nopeana ja taitavana pallonkäsittelijänä hän pystyy luomaan maalipaikkoja ja viimeistelemään. Hän kykenee myös rakentamaan peliä hyökkäysalueella hyvillä syötöillään.

ONS toivottaa Marien tervetulleeksi Ouluun!