Lotta Niemelä siirtyy ONS:n riveihin

Lotta Niemelä

Lotta Niemelä

ONS on solminut pelaajasopimuksen Lotta Niemelän kanssa kaudelle 2019. Vuonna -99 syntynyt Lotta on Ylivieskan Pallon (YPa) kasvatti, mutta hän on pelannut viimeiset vuodet Kokkolassa. Lotta pelasi ensin KF10:n riveissä yhden kauden ja sittemmin GBK:n naisten joukkueessa kolme kautta.

Lotta kävi ONS:n edustusjoukkueen harjoituksissa myös viime kesänä, ja hän herätti jo tuolloin mielenkiintoa valmennuksessa hyvän tekniikkansa ansiosta. Nyt kun Lotta on muuttanut Ouluun, niin hän on valmis liittyvään liigarinkiimme.

Lotta on pelannut aikaisemmin useammalla eri pelipaikalla, ja sikäli hän on hyvin monipuolinen pelaaja. Hän pelaa mieluiten laitapuolustajan tai laitalinkin paikkaa. Joukkueen valmennus löytää varmasti hänelle parhaiten joukkueen dynamiikkaan ja kokoonpanoon sopivan pelipaikan.

Tervetuloa ONS:n riveihin Lotta!