Pilvi Pikivirta sopimukseen ONS:n kanssa

Pilvi Pikivirta

Pilvi Pikivirta

Maalivahti Pilvi Pikivirta teki sopimuksen ONS:n edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2019. Pilvi on Härmän kasvatti, mutta hän pelasi kuitenkin viime kaudella Torniossa TP-47:n riveissä kakkosdivaria. Pilvi asuu ja työskentelee Oulussa, ja hän kävi jo viime vuonna mukana ONS:n B-junioreiden harjoituksissa. Pilvin hyvät otteet kiinnittivät jo silloin huomiota, ja tälle kaudelle Pilvi siirtyykin ONS:n edustusjoukkueen riveihin.

Pilvi on rohkea ja urheilullinen maalivahti, joka pääsee nyt maalivahtivalmentaja Kari ”Kapa” Mikkolan maalivahtikouluun. Olemme varmoja, että Pilvistä kehittyy nopeasti liigatason maalivahti. Harjoittelumotivaatiota ja intoa kehittyä hänellä näyttää olevan. Kun Pilvi liittyi mukaan joukkueeseen, niin meillä on nyt neljä maalivahtia edustusjoukkueen harjoitusringissä, ja sikäli tilanne on poikkeuksellisen hyvä – joukkueen manageri Keijo Peuhkurinen toteaa.