ONS Naiset on solminut jälleen uuden pelaajasopimuksen, joka kattaa kohta alkavan loppukauden ja ensi kauden.

Joukkueen manageri Keijo Peuhkurinen toivottaa Silja Tuomisen tervetulleeksi Ouluun:

"Silja aloittaa opiskelunsa Oulun yliopistossa, ja liittyi joukkueeseemme viime viikolla. Silja edustaa Suomen hyvää -99 ikäluokkaa. Hän on pelannut koko ikänsä FC Kuusysissä, viimeksi naisten kakkosdivaria ja joukkueessaan 10-paikkaa. Vaikka Silja on vasta muuttanut uuteen kaupunkiin ja kaikki on uutta, on sisääntulo joukkueeseen sujunut hienosti. Heti muutamien treenien jälkeen voidaan sanoa, että Siljassa on paljon potentiaalia. Hän on erinomaisen nopea ja taitava sekä lukee hyvin peliä. Silja tulee varmasti taistelemaan kohta alkavalla loppukaudella ensimmäisistä peliminuuteistaan Naisten Liigassa."


Siljalla on muutamat treenit takana ja fiilikset ovat hyvät:

"Porukka vaikuttaa todella mukavalta ja on ottanut hyvin vastaan. Kaikki pelaajat ovat melko nuoria ja se varmasti helpottaa joukkueeseen sopeutumista.

Treenit on ollu todella vauhdikkaita verrattuna siihen, mihin on itse tottunut. Tilanteet tulee tosi nopeasti ja se pakottaa parantamaan vielä omaa havainnointiani. Tilaa täytyy käyttää muutenkin viisasti, koska kaksinkampailuväännöissä en ole vielä vahvimmillani.

Paljon uutta tapahtuu samoihin aikoihin: muutto omaan kotiin täysin vieraaseen kaupunkiin, opiskelujen aloitus, ensimmäinen pelaajasopimus. Todella innoissani kaikesta, vaikka tietenkin samalla hieman jännittävää. Koko ikäni olen pelannut FC Kuusysissä, mutta nyt vaihto Onssiin antaa mahdollisuuden kehittyä pelaajana ja päästä pelaamaan entistä kovempia pelejä. Vielä kun löydän pelaamiseeni hieman lisää rohkeutta ja joukkue tulee tutuksi niin olen valmis kilpailemaan ensimmäisistä liigaminuuteista – mahdollisesti jo loppukauden aikana!"

Tervetuloa Ouluun Silja!