ONS on tehnyt sopimuksen kauden 2018 loppuun saakka amerikkalaisen Morgan Leyblen kanssa.

Morgan on 23-vuotias puolustuspelaaja, ja hän on pelannut tällä kaudella Charlotte Eagles –joukkueessa. Morganin nykyinen sopimus Eaglesin kanssa päättyy heinäkuun alkupuolella ja hän saapuu Ouluun mahdollisimman pian sen jälkeen ja liittyy mukaan joukkueeseen.

Morgan kertoo, että hänellä on kokemusta pelistä monesta eri kulttuurista, mutta tämä on hänen ensimmäinen mahdollisuutensa pelata eurooppalaisessa joukkueessa ja hän on todella innossaan siitä. Aivan tuntematon joukkue ONS ei Morganille kuitenkaan ole, sillä hän on pelannut Wilmingtonin yliopistossa yhdessä Liisa Rahkolan ja Katrina Guilloun kanssa. 

Morgan sanoo, että hän odottaa innolla, että pääsee tutustumaan joukkueeseen ja pelaamaan tasokasta sarjaa uudessa joukkueessa uusien pelaajien kanssa. Lopuksi Morgan mainitsee olevansa todella kiitollinen saamastaan mahdollisuudesta ja olevansa valmis ottamaan haasteen vastaan.

Valmennus odottaa, että Morgan tuo nuoreen ja kokemattomaan puolustuslinjaamme johtajuutta ja tarvittavaa voimaa. Pitkänä ja hyvänä pääpelaajana hän on varmasti tärkeä joukkueelle nimenomaan erikoistilanteissa (kulma-, ja vapaapotkut). Morgan on tietojemme mukaan myös hyvä avaamaan peliä jalalla.

ONS Edustus toivottaa Morganin tervetulleeksi Ouluun!