ONS on solminut lisää pelaajasopimuksia kaudelle 2019 vielä ennen Joulua


Hulda Kuustie

Hulda Kuustie

Heini Toivonen

Heini Toivonen

Jenna Vääräniemi

Jenna Vääräniemi

Tiia Mensonen

Tiia Mensonen

Hulda Kuustie jatkaa ONS:n edustusjoukkueessa. Hulda on oma kasvattimme edustaen seuran perinteistä taitojalkapalloa. Hän kärsi aika lailla loukkaantumisista viime kaudella. Ja loppukaudesta Hulda haki peliaikaa ykkösdivarista ja hän pelasikin muutaman ottelun RoPS:ssa hyvällä menestyksellä. Toivomme Huldalle nyt ehjää kautta 2019.

Myös Heini Toivonen, Jenna Vääräniemi ja Tiia Mensonen jatkavat joukkueessamme. Hemppa löysi uuden pelipaikan viime kaudella topparina, ja luuti tehokkaasti puolustuksessamme. Hempan pääpelitaito pääsi oikeuksiinsa myös toisessa päässä kenttää, ja hän teki monta maalia kauden aikana. Hemppa on kovassa kunnossa, ja hän tulee olemaan puolustuksemme lukko myös tulevalla kaudella.

Myös Jenna on päässyt uuden harjoituskauden alettua kovaan fyysiseen kuntoon, ja on mahtavaa nähdä myös hänen jatkavan peliuraansa joukkueessa. Jenna on joukkueen ilopillereitä, ja hän tuo positiivisuutta joukkueeseen.

Tiia taas liittyi mukaan porukkaan loppukaudesta 2018 muuttaessaan opiskelujen perässä Jyväskylästä Ouluun. Tiia on sopeutunut joukkueeseen hyvin, ja myös hän tuo puolustukseen lisää fyysisyyttä ja pääpelitaitoa.

Joukkue kaudelle 2019 alkaa nyt olla koossa, ja siinä on sopivasti samaan aikaan taitoa, kokemusta ja nuorta lahjakkuutta. Odotamme innolla ja luottamuksella kauden aloittavia Suomen Cupin otteluita, joista ensimmäinen pelataan Oulussa tammikuussa ja toinen Jyväskylässä helmikuun alussa. Varsinainen Liigakausi alkaa näillä näkymin maaliskuun lopulla.