ONS Edustus solmi menneellä viikolla kolme lisäsopimusta kaudelle 2019

Ida_Sopimus.png
Roosa_Sopimus.png
Heta_Sopimus.png

Yksi joukkueemme kauden 2018 kapteeneista, Ida Ruuskanen, teki jatkosopimuksen myös tulevalle kaudelle. Ida on alun perin Hongan kasvatti, mutta on erinomaisesti kotiutunut Ouluun ja ONSsiin, kuten jo valinta kapteenistoon osoittaakin. Ida sai vuoden harjoittelijan palkinnon menneeltä kaudelta, mikä kuvastaa hyvin pelaajan motivaatiota kovaan työntekoon ja myös halua kehittyä. Ida on vakiinnuttanut paikkansa puolustuslinjassamme, missä hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että hyvänä pääpelaajana myös keskellä, valmentajalle arvokas vaihtoehto.

Roosa Immonen, erinomaista 99-ikäluokkaamme jatkaa myös ONS:n väreissä. Roosa on puolustuspään pelaaja, ja aivan samoin kuin Idakin, pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Rose on luotettava työmyyrä. Toivotaan, että nyt kun yo-tutkinto on taskussa, Rose pystyy panostamaan harjoitteluun ja pelaamiseen entistäkin enemmän.

01-ikäluokasta Heta Olmala solmi sopimuksen tulevalle kaudelle. Heta on ollut vakiokalustoa 01-maajoukkueessa, joka saavutti EM-kisoissa tänä vuonna pronssia ja edusti Suomea vastikään päättyneissä WU17 MM-kisoissa Uruguayssa. Heta pelasi jo toisessa liigakarsintapelissämme, ja täräytti siinä saman tien komean maalin ja vielä syötti toisen. Heta on tehnyt tuhoisaa jälkeä B-nuorten SM-sarjassa mennä kaudella, ja toivottavasti sama tahti jatkuu Naisten Liigassa.