21.7.2017

Iida Ranin ONS:n väreihin

Iida Ranin ja ONS ovat solmineet kauden 2018 loppuun saakka kestävän sopimuksen. Hyökkääjänä viihtyvä Ranin siirtyy Ouluun FC Hongan riveistä. Tällä kaudella hän on kuitenkin pelannut Naisten Ykköstä Malmin Palloseurassa. Ranin aloittaa syksyllä taloustieteiden opiskelun Oulun yliopistossa

ONS:n päävalmentaja Kari Koivikko kertoo, että Ranin tuo joukkueeseen lisää uusia vaihtoehtoja hyökkäyspeliin.

Iida otti jo torstaina ensituntumaa joukkueen harjoituksiin ja ehti myös antaa lyhyet kommentit treenien jälkeen: - Kiva päästä treenaamaan joukkueen kanssa. ONS:n joukkue on nuori, siinä on taitavia pelaajia ja joukkueella on hyvät mahdollisuudet menestyä tulevilla kausilla, Ranin kertoo. - Haluan auttaa omalla panoksellani joukkuetta parempiin suorituksiin, Ranin toteaa lopuksi.

- Iida on piristysruiske joukkueelle, taitava pelaaja, rytmittää hyvin peliä, hakee hyvin vapaita tiloja. Hän tuo myös varmasti lisää kilpailua joukkueeseen, Koivikko toteaa harjoitusten jälkeen.