30.5.2017

Ruusa Portaankorva liittyy edustusjoukkueeseen

ONS:n B-tytöissä tämän kauden vahvasti aloittanut Ruusa Portaankorva liittyy mukaan edustusjoukkueeseen. TU17- maajoukkueessakin esiintynyt 16-vuotias Portaankorva on tehnyt ONS:n kanssa tämän kauden loppuun asti kestävän sopimuksen.

Portaankorva on päävalmentaja Kari Koivikolle tuttu pelaaja jo usean vuoden ajalta, ja hän on osoittanut hyvillä suorituksillaan olevansa valmis liittymään mukaan edustusjoukkueen pelaajarinkiin.

– Ruusa on harjoitellut jo useamman vuoden yhdessä urheiluakatemiassa mukana olevien edustusjoukkueen pelaajien kanssa. Täten joukkueen pelaajat tuntevat hänet entuudestaan ja hän joukkueen. Hän on hyvä viimeistelijä ja tuo lisää vaihtoehtoja joukkueen hyökkäyspelaamiseen, Koivikko toteaa.

– Olo on hieman jännittynyt, mutta otan haasteen innolla vastaan, Portaankorva kertoo.

Portaankorva saatetaan nähdä mukana kokoonpanossa jo torstaina 1.6. Castrenin kentällä pelattavassa ONS – Åland United -ottelussa.