9.11.2017

Menneen kauden joukkueesta 10 pelaajaa on tähän mennessä solminut jatkosopimuksen Edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2018, ja monen muun kanssa neuvottelut jatkuvat kiihkeästi. Myös ONS:n ulkopuolelta on osoitettu kiinnostusta Edustusjoukkueeseen; mukava ilmapiiri, taustojen ankara työ pelaajien hyvinvoinnin eteen, loistavat olosuhteet Oulussa, ja hyvä valmennus sekä pelaajakasvatus ovat laajalti Suomessa tiedossa. Vastikään tuli ONSsiin 5 kutsua TU19-majuleirille, leirin päätteeksi pelataan parin viikon päästä maaottelu Englantia vastaan. ONS oli eniten kutsuja saanut seura Suomessa.

Viime vuoden Edustusjoukkueesta jatkopaperin ovat ehtineet allekirjoittaa Ruusa Portaankorva (eka liigamaali IK Myrania vastaan karsinnassa), Aada Törrönen (Kainuun pikajuna), Iida Ranin, Ida Ruuskanen (Espoon lahjat oululaiselle naisjalkapallolle), Jenna Vääräniemi (sisukas Ajaxin kasvatti), Roosa Rikkinen (sitkeyden perikuva Iistä), Jenna Lukkari (peloton mokkemme), Satu Rousti, Fanni Pietikäinen ja Emma Peuhkurinen (majuvalmentajien luotettu blondikolmikko, "det finns inget bättre"). Onnea sopimuksista, ONS on tyytyväinen.

Ensi viikolla on ehkä uutta tiedotettavaa tulevista sopimuksista.

Nyt on hyvä lähteä päättäjäisiin, sekä Seuran, että Edarin...

Ensi viikolla alkavat harkat uudella innolla, taustoilla on hienoja suunnitelmia ensi kautta varten..työ jatkuu..


Terveisin,
Keke Peuhkurinen
Edustuksen manageri