Summer Mason ja ONS sopimukseen

Summer Mason ja ONS sopimukseen

Summer Mason liittyy ONS:n riveihin

ONS on tehnyt pelaajasopimuksen amerikkalaisen 21-vuotiaan hyökkääjäpelaaja Summer Masonin kanssa kauden 2019 loppuun saakka. Summer opiskelee parhaillaan San Diegon yliopistossa Yhdysvalloissa ja hän saapuu Ouluun toukokuun loppupuolella, eli heti kun hän saa opintonsa päätökseen. Summer on pelannut opiskelujensa ohella yliopistosarjaa San Diegossa kolme edellistä vuotta.

Summer on harjoitellut myös Seattle Reign NWSL -joukkueen kanssa. Joukkue ei kuitenkaan voinut varata häntä, koska hänen yliopisto-opintonsa olivat vielä kesken. Eikä hänellä olisi ollut mahdollista liittyä mukaan joukkueeseen ennen kauden alkua huhtikuussa.

Summer kertoo, että hän on unelmoinut lapsesta saakka ammattilaisjalkapalloilijan urasta. - Olen tehnyt työtä koko elämäni tuon unelman saavuttamiseksi. Kun allekirjoitin sopimuksen pelaamisesta ONS:n kanssa niin unelmani toteutui, Summer sanoo. - Olen erittäin innostunut mahdollisuudesta pelata Suomessa, ja minulla on myös mahdollisuus oppia lisää tästä kauniista maasta ja Euroopasta, Summer kertoo. - Kuitenkin tärkeintä on, että olen osa ONS:n joukkuetta ja pääsen työskentelemään ja pelaamaan muiden lahjakkaiden pelaajien kanssa, Summer painottaa.

Summer pystyy pelaamaan useammalla eri pelipaikalla, laitapuolustajana, keskikentän laidalla tai hyökkääjänä. Joukkueen päävalmentajan Jussi Madetojan mukaan Summer on todella nopea pelaaja ja hyvä viimeistelijä. - Summer on samantyyppinen pelaaja hyökkäyssuuntaan kuin loukkaantumisen takia sivussa oleva Aada Törrönen, Madetoja sanoo. - Saamme hänen avullamme lisää monipuolisia vaihtoehtoja hyökkäyspelaamiseemme, toteaa Madetoja.

Tervetuloa ONS:iin ja Ouluun Summer!

Jenni Holappa ja ONS sopimukseen

Jenni Holappa ja ONS sopimukseen

Jenni Holappa mukaan ONS:n edustusjoukkueeseen

Jenni Holappa

Jenni Holappa

ONS on solminut pelaajasopimuksen seuran oman kasvatin Jenni Holapan kanssa kaudelle 2019. Jenni on pelannut jo kaksi aikaisempaa kautta seuran B-juniorijoukkueessa SM-sarjaa. Hän edustaa yhdessä Heta Olmalan ja Vilma Peuhkurisen kanssa junioriaikoina menestymään tottunutta, laadukasta -01 ikäluokkaamme.

Jenni on pelannut lähinnä keskikentällä ja enimmäkseen sen pohjapelaajana. Jenni on lupaava, taitava ja periksiantamaton pelaajatyyppi, hän on omaa hyvän pelikäsityksen ja hänen pelinopeutensa on hyvällä tasolla. Jenni on ehtinyt käydä jo muutaman kerran joukkueen harjoituksissa ja päävalmentaja Jussi Madetojan mukaan Jenni on esiintynyt niissä edukseen.

Jennistä on varmasti joukkueellemme tulevaisuudessa paljon iloa.

Tervetuloa mukaan edustusjoukkueeseen Jenni!

Catherine Levasseur ja ONS sopimukseen

Catherine Levasseur ja ONS sopimukseen

ONS ja Catherine Levasseur ovat solmineet sopimuksen kaudelle 2019

Catherine Levasseur on 21-vuotias kanadalainen keskikenttäpelaaja, hän on opiskellut Memphisin yliopistossa kuten kaksoissiskonsa Marie Levasseur. Myös Catherine on pelannut yliopistosarjassa kausien 2015-2018 ajan. Catherine suorittaa opintonsa loppuun ja saapuu Ouluun toukokuun alussa.

Catherine kertoo olevansa hyvin innoissaan tästä sopimuksesta. - En ollut varma, voisiko tätä edes tapahtua, mutta en voisi olla iloisempi ja innostuneempi saamastani mahdollisuudesta pelata Oulussa, hän sanoo. - Odotankin jo innolla pääseväni Ouluun ja mukaan joukkueeseen. Catherine toteaa myös, että hänen sisarensa Marie on ollut suuri apu tässä prosessissa. - Enkä voi kiittää joukkueen valmennusta tarpeeksi, että he uskovat minuun ja antavat tämän mahdollisuuden, hän jatkaa. - Pidän haasteista ja tämä haaste pelata Oulussa on juuri sellainen mitä haluan. - Koska kausi on jo alkanut, niin minun on sopeuduttava nopeasti uuteen joukkueeseen ja sen pelitapaan. - Olen vain niin innoissani, Catherine sanoo lopuksi.

ONS:n joukkue on kärsinyt pahoista loukkaantumista jo ennen kuin kausi oikein ehti edes kunnolla alkaa. Molempien Emma Peuhkurisen ja Aada Törrösen kausi on päättynyt loukkaantumisiin. Joten joukkueen päävalmentajan Jussi Madetojan mukaan Catherine on todella tervetullut ja hyvä lisä joukkueeseen. - Olen nähnyt Catherinen pelaavan yhdessä siskonsa Marien kanssa ja olen vakuuttunut hänen taidoistaan, Madetoja sanoo. Catherine on taitava ja pallovarma pelinrakentaja, erityisesti kiinnitin huomiota häneen hyvään syöttötaitoonsa, Madetoja toteaa.

Tervetuloa Ouluun Catherine!

Marie Levasseur liittyy ONS:n joukkueeseen

Marie Levasseur liittyy ONS:n joukkueeseen

ONS ja Marie Levasseur ovat tehneet kauden 2019 kattavan sopimuksen

Marie Levasseur on 21-vuotias kanadalainen hyökkääjäpelaaja, hän on opiskellut Memphisin yliopistossa ja pelannut siellä menestyksekkäästi yliopistosarjassa kaudet 2015-2018. Marie saapuu Ouluun mahdollisimman pian ja liittyy heti mukaan joukkueen harjoitteluvahvuuteen.

Marie on esiintynyt useamman kerran Kanadan naisten maajoukkueen paidassa. Hän on pelannut Kanadan U17, U20 ja U23 –nuorisomaajoukkueissa, ja hän on edustanut Kanadaa myös U17 ja U20 –ikäluokkien MM-kisoissa.

Marie kertoo, että on innoissaan allekirjoittamastaan sopimuksesta ja hän haluaa kiittää ONS:sia tästä hienosta mahdollisuudesta. Olen valmis tekemään kaikkeni auttaakseni joukkuetta saavuttamaan tulevan kauden tavoitteet - Marie toteaa.

Marie tuo joukkueen hyökkäykseen lisää maalintekovoimaa. Nopeana ja taitavana pallonkäsittelijänä hän pystyy luomaan maalipaikkoja ja viimeistelemään. Hän kykenee myös rakentamaan peliä hyökkäysalueella hyvillä syötöillään.

ONS toivottaa Marien tervetulleeksi Ouluun!

Lotta Niemelä ja ONS sopimukseen

Lotta Niemelä ja ONS sopimukseen

Lotta Niemelä siirtyy ONS:n riveihin

Lotta Niemelä

Lotta Niemelä

ONS on solminut pelaajasopimuksen Lotta Niemelän kanssa kaudelle 2019. Vuonna -99 syntynyt Lotta on Ylivieskan Pallon (YPa) kasvatti, mutta hän on pelannut viimeiset vuodet Kokkolassa. Lotta pelasi ensin KF10:n riveissä yhden kauden ja sittemmin GBK:n naisten joukkueessa kolme kautta.

Lotta kävi ONS:n edustusjoukkueen harjoituksissa myös viime kesänä, ja hän herätti jo tuolloin mielenkiintoa valmennuksessa hyvän tekniikkansa ansiosta. Nyt kun Lotta on muuttanut Ouluun, niin hän on valmis liittyvään liigarinkiimme.

Lotta on pelannut aikaisemmin useammalla eri pelipaikalla, ja sikäli hän on hyvin monipuolinen pelaaja. Hän pelaa mieluiten laitapuolustajan tai laitalinkin paikkaa. Joukkueen valmennus löytää varmasti hänelle parhaiten joukkueen dynamiikkaan ja kokoonpanoon sopivan pelipaikan.

Tervetuloa ONS:n riveihin Lotta!

Pilvi Pikivirta ja ONS sopimukseen

Pilvi Pikivirta ja ONS sopimukseen

Pilvi Pikivirta sopimukseen ONS:n kanssa

Pilvi Pikivirta

Pilvi Pikivirta

Maalivahti Pilvi Pikivirta teki sopimuksen ONS:n edustusjoukkueen kanssa kaudelle 2019. Pilvi on Härmän kasvatti, mutta hän pelasi kuitenkin viime kaudella Torniossa TP-47:n riveissä kakkosdivaria. Pilvi asuu ja työskentelee Oulussa, ja hän kävi jo viime vuonna mukana ONS:n B-junioreiden harjoituksissa. Pilvin hyvät otteet kiinnittivät jo silloin huomiota, ja tälle kaudelle Pilvi siirtyykin ONS:n edustusjoukkueen riveihin.

Pilvi on rohkea ja urheilullinen maalivahti, joka pääsee nyt maalivahtivalmentaja Kari ”Kapa” Mikkolan maalivahtikouluun. Olemme varmoja, että Pilvistä kehittyy nopeasti liigatason maalivahti. Harjoittelumotivaatiota ja intoa kehittyä hänellä näyttää olevan. Kun Pilvi liittyi mukaan joukkueeseen, niin meillä on nyt neljä maalivahtia edustusjoukkueen harjoitusringissä, ja sikäli tilanne on poikkeuksellisen hyvä – joukkueen manageri Keijo Peuhkurinen toteaa.

 

Uusia Pelaajasopimuksia

Uusia Pelaajasopimuksia

ONS on solminut lisää pelaajasopimuksia kaudelle 2019 vielä ennen Joulua


Hulda Kuustie

Hulda Kuustie

Heini Toivonen

Heini Toivonen

Jenna Vääräniemi

Jenna Vääräniemi

Tiia Mensonen

Tiia Mensonen

Hulda Kuustie jatkaa ONS:n edustusjoukkueessa. Hulda on oma kasvattimme edustaen seuran perinteistä taitojalkapalloa. Hän kärsi aika lailla loukkaantumisista viime kaudella. Ja loppukaudesta Hulda haki peliaikaa ykkösdivarista ja hän pelasikin muutaman ottelun RoPS:ssa hyvällä menestyksellä. Toivomme Huldalle nyt ehjää kautta 2019.

Myös Heini Toivonen, Jenna Vääräniemi ja Tiia Mensonen jatkavat joukkueessamme. Hemppa löysi uuden pelipaikan viime kaudella topparina, ja luuti tehokkaasti puolustuksessamme. Hempan pääpelitaito pääsi oikeuksiinsa myös toisessa päässä kenttää, ja hän teki monta maalia kauden aikana. Hemppa on kovassa kunnossa, ja hän tulee olemaan puolustuksemme lukko myös tulevalla kaudella.

Myös Jenna on päässyt uuden harjoituskauden alettua kovaan fyysiseen kuntoon, ja on mahtavaa nähdä myös hänen jatkavan peliuraansa joukkueessa. Jenna on joukkueen ilopillereitä, ja hän tuo positiivisuutta joukkueeseen.

Tiia taas liittyi mukaan porukkaan loppukaudesta 2018 muuttaessaan opiskelujen perässä Jyväskylästä Ouluun. Tiia on sopeutunut joukkueeseen hyvin, ja myös hän tuo puolustukseen lisää fyysisyyttä ja pääpelitaitoa.

Joukkue kaudelle 2019 alkaa nyt olla koossa, ja siinä on sopivasti samaan aikaan taitoa, kokemusta ja nuorta lahjakkuutta. Odotamme innolla ja luottamuksella kauden aloittavia Suomen Cupin otteluita, joista ensimmäinen pelataan Oulussa tammikuussa ja toinen Jyväskylässä helmikuun alussa. Varsinainen Liigakausi alkaa näillä näkymin maaliskuun lopulla.

Lisää sopimuspelaajia kaudelle 2019

Lisää sopimuspelaajia kaudelle 2019

ONS Edustus solmi menneellä viikolla kolme lisäsopimusta kaudelle 2019

Ida_Sopimus.png
Roosa_Sopimus.png
Heta_Sopimus.png

Yksi joukkueemme kauden 2018 kapteeneista, Ida Ruuskanen, teki jatkosopimuksen myös tulevalle kaudelle. Ida on alun perin Hongan kasvatti, mutta on erinomaisesti kotiutunut Ouluun ja ONSsiin, kuten jo valinta kapteenistoon osoittaakin. Ida sai vuoden harjoittelijan palkinnon menneeltä kaudelta, mikä kuvastaa hyvin pelaajan motivaatiota kovaan työntekoon ja myös halua kehittyä. Ida on vakiinnuttanut paikkansa puolustuslinjassamme, missä hän pystyy pelaamaan sekä laidassa että hyvänä pääpelaajana myös keskellä, valmentajalle arvokas vaihtoehto.

Roosa Immonen, erinomaista 99-ikäluokkaamme jatkaa myös ONS:n väreissä. Roosa on puolustuspään pelaaja, ja aivan samoin kuin Idakin, pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Rose on luotettava työmyyrä. Toivotaan, että nyt kun yo-tutkinto on taskussa, Rose pystyy panostamaan harjoitteluun ja pelaamiseen entistäkin enemmän.

01-ikäluokasta Heta Olmala solmi sopimuksen tulevalle kaudelle. Heta on ollut vakiokalustoa 01-maajoukkueessa, joka saavutti EM-kisoissa tänä vuonna pronssia ja edusti Suomea vastikään päättyneissä WU17 MM-kisoissa Uruguayssa. Heta pelasi jo toisessa liigakarsintapelissämme, ja täräytti siinä saman tien komean maalin ja vielä syötti toisen. Heta on tehnyt tuhoisaa jälkeä B-nuorten SM-sarjassa mennä kaudella, ja toivottavasti sama tahti jatkuu Naisten Liigassa.

Pelaajasopimuksia kaudelle 2019

Pelaajasopimuksia kaudelle 2019

ONS on solminut tukun pelaajasopimuksia kaudelle 2019

Pitkän ja raskaan kauden jälkeen pelaajat ovat huilanneet pari viikkoa, mutta ONS Edustuksen taustaryhmät eivät. Taustalla on pikkuhiljaa käyty tuloksekkaita sopimusneuvotteluita.

B-junioreiden SM-sarjaa viime kaudella pelanneista pelaajista edustusjoukkueen kanssa toistaiseksi sopimuksen ovat tehneet: vasemman jalan tykkipotkun omaava Elle Poukkula, taistelijana ja kovana työmyyränä tunnettu Stina Virkkala, keskikentän taitopelaaja Julia Angeria sekä 00-ikäluokan maajoukkueleiritykseen äskettäin kutsun saanut maalivahti Eerika Viitanen.

01-ikäluokasta edustusjoukkueeseen on nostettu Vilma Peuhkurinen, kolminkertainen Suomen mestari taitokisoista. Vilma on kärsinyt viimeiset pari vuotta polvivaivoista, mutta toivottavasti hän saa nyt ehjän kauden pelattua samassa joukkueessa siskonsa Emman kanssa.

Sopimuksen on allekirjoittanut myös TPS:n organisaatiossa aikaisemmin pelannut maalivahti Matilda Nurmi. Mantu osoitti loppukauden aikana olevansa motivoitunut harjoittelija ja taidoiltaan hän kuuluu ehdottomasti Naisten Liigaan. Hienoa, että Mantu jatkaa meillä! Aino Kela pelasi menneen kauden lainasopimuksella Kokkolassa GBK:n maalivahtina ykkösdivaria, ja hän kehittyi siellä pelien kautta selkeästi.

Runkopelaajistamme Emma Peuhkurinen ja Satu Rousti jatkavat myös ONS:ssa. Molemmat ovat kokeneita ikäkausimaajoukkueiden pelaajia, ja viimeksi he saivat kutsun naisten U23-maajoukkueeseen. Hienoa, että nämä laatupelaajat jatkavat meillä, vaikka vientiä muuallekin olisi ollut. Sopimuksen on tehnyt myös Veera Vääräkoski, luotettava keskikentän pohjapelaaja. Veera otti isoja kehitysaskeleita viime kaudella, ja hän jakaa tarkkoja pitkiä syöttöjä meillä myös ensi kaudella. Veera on esiintynyt myös 98-maajoukkueessa.

Piia Andsten ja Ruusa Portaankorva solmivat myös sopimuksen, Piia sai melko mukavasti peliminuutteja jo mennä kaudelle ja Ruusa on 00-maajoukkueen vakiokalustoa, joten edelleen laatupelaajista on kyse. Aada Törrönen on toipunut hyvin kevään polvileikkauksesta ja on mahtavaa, että Aada, joka on himoharjoittelija ja ehkä nopein pelaaja Naisten Liigassa, haluaa jatkaa joukkueessa. Toivotaan Aadalle hyvää ja ehjää kautta. Myös Aada on ollut mukana U23-maajoukkueen listoilla.

Silja Tuominen teki jo kesällä ensi kauden kattavan sopimuksen. Silja osoitti loppukauden aikana olevansa todellinen laatupelaaja, vaikka hyppy kakkosdivarista Liigaan on tietysti ollut iso. Silja on taitava pelaaja ja hän omaa myös maalintekokapasiteettia, mikä konkretisoitui viimeisessä karsintapelissä.

Joukkueen harjoittelukausi alkaa jo nyt tulevalla viikolla. Uusi valmentaja Jussi Madetoja on tyytyväinen tehtyihin sopimuksiin, ja odottaa luottavaisesti tulevaa kautta.

Sopimusneuvottelut jatkuvat kiivaina tulevalla viikolla, ja odotettavissa on edelleen hyvä uutisia siltä rintamalla. Saamme mahtavan ryhmän kasaan. Joukkueella on todella innostunut fiilis ja kova usko ensi kautta ajatellen!

Terveisin,

Keke Peuhkurinen - Manageri, ONS Edustus

Jussi Madetoja odottaa tulevaa kautta

Jussi Madetoja odottaa tulevaa kautta

Jussi Madetoja otti ONS:n päävalmentajan tehtävät vastaan juuri ennen naisten liigan karsintapelejä, kun joukkuetta kaksi edellistä kautta luotsannut Kari Koivikko päätti siirtyä sivuun. ONS selvittikin liigakarsinnan mallikkaasti Madetojan johdolla.

Madetojalla on kokemusta pelaajana miesten ykkösestä Iisalmen Pallokerhon, Tikkurilan Palloseuran ja AC Vantaan riveistä, ja hän on toiminut useissa eri valmennustehtävissä mm. noissa samoissa seuroissa. Naisten jalkapallosta hänellä on kokemusta Pallokissojen BSM-sarjajoukkueen valmentajana. Madetojalla on UEFA A-valmentajalisenssi ja hänen sopimuksensa ONS:n kanssa on mallia 1 + 1 vuotta.   

- Oli hieno päätös pitkälle kaudelle, että viimeinen ottelu päättyi voittoon ja odotan jo innokkaasti, että pääsemme aloittamaan joukkueharjoittelun ja suuntaamaan kohti tulevaa kautta, Madetoja sanoo.

Tulevasta kaudesta Madetoja kertoo sen verran, että tammikuussa alkava Suomen Cupin lohkovaihe on hyvä sarja ja tavoitteena on edetä lohkovaiheesta jatkopeleihin. SM-sarjakauden tavoitteet Madetoja kertoo asettavansa yhdessä joukkueen kanssa. – Joukkueen kanssa kokemani ja näkemäni kolmen viikon perusteella uskon, että joukkueella ja pelaajilla on edellytykset menestyä SM-sarjassa, Madetoja toteaa.

Myös joukkueen managerin Keijo Peuhkurisen mukaan joukkueesta löytyy menestyspotentiaalia.    – Karsinnat osoittivat, että pystymme pelaamaan hyvää jalkapalloa. Ja saamme kiinnitettyä valtaosan pelaajistamme myös tulevan kauden joukkueeseen ja olemme vuotta kokeneempia. Joukkueeseen tukee myös uutta verta kilpailemaan pelipaikoista, Peuhkurinen sanoo.

Sopimusneuvottelut kauden 2019 joukkueen muodostamiseksi ovat parhaillaan käynnissä ja uutisia niiden edistymisestä on luvassa lähiaikoina.