ONS ja Pallokissat tasasivat jälleen pisteet Castrenin kesäillassa. Ottelu päättyi 1-1. 

Tasaisuus säilyi pelin teemana läpi yhdeksänkymmentäminuuttisen.  Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, ja peli aaltoili päästä päähän. Maalinteossa onnistui kuitenkin ensimmäisenä Pallokissat, kun Aino Kröger riisti ONS:n epäonnisen syötön alaspäin, kääntyi ja roikotti kauniisti pallon yli tilanteessa voimattomaksi jääneen ONS-vahti Liisa Rahkolan. Ottelua oli tällöin pelattu 18 minuuttia. Tämän jälkeen maaleja ei enää ensimmäisellä puoliajalla nähty. 

Toiselle puoliajalle ONS sai hyvän alun, ja loi useita maalipaikkoja. Myös vierailijoilla oli omat tilaisuutensa kasvattaa johtoaan. Vihdoin 58. minuutilla oululaisten kiri palkittiin. Fanni Pietikäinen pelasi loistavasti oikean jalkansa vapaaksi rangaistusalueen ulkopuolella, ja ampui pallon ylänurkkaan.

Emännille tarjoutui tilaisuus siirtyä johtoasemaan lähes välittömästi tasoitusmaalin jälkeen. Fanni Pietikäinen haastoi hyvin, ja pääsi 16-alueen sisään. Pallokissojen puolustuksen oli pakko rikkoa, ja peliväline vietiin pilkulle. Pallon taakse asettui Katrina Guillou, mutta tällä kertaa kuopiolaisten maalivahti Elsa Sulku veti pidemmän korren ja torjui.

Ottelun loppu noudatti samaa kaavaa kuin muukin peli. Kummatkin joukkueet onnistuvat pelaamaan itselleen useita maalintekopaikkoja, mutta täysosumia ei enää ottelussa nähty, ja näin pisteet tasattiin.

”Tietyllä tavalla tulos oli pettymys, mutta toisaalta tasapeli oli oikeudenmukainen tulos. Molemmilla joukkueilla oli useita paikkoja, joten peli olisi voinut ratketa kummin päin vain. Yleisölle oli varmasti viihdyttävä peli, kun mentiin päästä päähän koko ajan”, kommentoi ONS-luotsi Kari Koivikko.

Kehuja Koivikolta sai loukkaantumisestaan vastikään toipunut Emma Peuhkurinen. ”Hienoa, että Emma on toipunut. Hän tuo järjestelmällisyyttä keskikentälle ja on todella hyvä rytmittämään peliä”.

Katseet luodaan kuitenkin jo tulevaan. Seuraava peli pelataan PK-35 Vantaata vastaan lauantaina 7.7. Vantaalla. ”Nyt jäädään ansaitulle viikon lomalle. Sen jälkeen palataan harjoituksiin ja täytyy saada uusi vaihde silmään, jotta pisteitä alkaisi tulla”, päättää Koivikko.