Tappioputki sai jatkoa Jyväskylässä, kun JyPK nöyryytti ONS:a lukemin 5-2. 

Ottelu sai oululaisten kannalta heikon alun, kun 14. minuutilla Gentjana Rochi iski boksissa pyörivän pallon verkkoon. ONS onnistui kuitenkin pääsemään vielä peliin mukaan, kun loistavan ottelun pelannut Veera Vääräkoski laukoi 23. minuutilla vierasjoukkueen tasoihin.

Tätä iloa ei kuitenkaan jatkunut kauaa, sillä vain viisi minuuttia myöhemmin ONS-puolustuksella tapahtui kommunikaatiovirhe, ja peliväline lipui maaliin. Tästä JyPK sai vain lisää höyryä ja ottivat pelin komennon itselleen. Emännät kasvattivat johtoasemaansa vielä ensimmäisen puoliajan lopussa, kun Rochi laukoi pallon upeasti yläkulmaan. Näin puoliajalle lähdettiin 3-1 vihreäpaitojen johdossa.

JyPK jatkoi maalitehtailua heti toisen puoliajan alussa, kun Tytti Jaakkola karkasi oululaispuolustukselta ja sijoitti varmasti lukemiksi 4-1. Gentjana Rochi kaunisteli lukemia vielä 52. minuutilla laukoessaan päivän kolmannen maalinsa.

ONS onnistui kaventamaan Katrina Guilloun toimesta 88. minuutilla, mutta enempää maaleja ei enää nähty, joten pisteet jäivät Jyväskylään. 

”Valitettavasti meiltä kauden huonoin suoritus joukkueena, joten ollaan nyt haettu ja nähty se pohja”, kommentoi Veera Vääräkoski ottelua. ”Tämä oli varmasti hyvä herätys joukkueelle ja nyt ei voida muutaku lähtee parantamaan sekä hakemaan se oman pelin taso takaisin”.

ONS:n pelit jatkuvat jo ensi torstaina 31.5. Kuopiossa Pallokissoja vastaan. Ottelu alkaa klo 18.30.