Castrenin helteisessä illassa pelattu ottelu päätyi niukasti vieraiden voittoon. HJK oli lopulta parempi lukemin 1 - 2. 

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä. Lämpimästi ilmasta huolimatta oululaiset eivät lähteneet säästelemään vaan saivat luotua heti pari lupaavaa tilannetta. Toki myös HJK:lla oli omat paikkansa. 

Ottelun ensimmäisen maalin teki kuitenkin ONS pelikellon näyttäessä 15. pelattua minuuttia. Anna Olmala onnistui hankkimaan vapaapotkun, kun HJK:n maalia vartioinut Minna Meriluoto kaatoi yksin läpi päässeen Olmalan. Pallon taakse asettui pienestä vammastaan toipunut Katrina Guillou, joka ei erehtynyt vaan laukoi kotijoukkueen johtoon.

Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Molemmilla joukkueilla oli tilaisuutensa tehdä maalit. Kuitenkin sekä ONS- että HJK-puolustus olivat hereillä, eikä maaleja enää nähty.

Toiselle puoliajalle tultaessa valitettavasti historia toisti itseään, eikä ONS oikein päässyt peliin kiinni, vaan juoksi pallon perässä. HJK sai otteen pelistä, ja loikin muutaman vaarallisen paikan. Maaleja ei kuitenkaan nähty ennen kuin vasta 72. minuutilla, kun sivuvapaapotkussa tapahtui oululaisilla merkkausvirhe, ja Maiju Hirvonen pääsi puskemaan maalin edestä lukemiksi 1 - 1. 

Reilu kymmenen minuuttia myöhemmin vieraat onnistuivat tekemään voittomaalin kulmapotkusta. Maalin teki Eveliina Summanen. ONS onnistui vielä pienen kirin luomaan lopussa, mutta tulosta ei enää tullut, vaan pisteet karkasivat Helsinkiin.

Päävalmentaja Kari Koivikko oli hieman pettynyt tulokseen. ”Harmittaa kyllä kovasti. Ensimmäinen puoliaika oli taas todella hyvä. Ei kuitenkaan saatu peliä käännettyä enää voitoksi”. Kehuja Koivikolta saivat topparipari Satu Rousti ja Roosa Immonen, sekä hyökkääjä Ode Fulutudilu

Nyt tavoitteena on tasainen harjoitusviikko, koska ONS:n pelit jatkuvat viikon päästä vieraissa, kun punapaidat matkaavat Tampereella kohtaamaan Ilveksen. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 13. Oululaiset ovat saaneet enemmän pisteitä vieraissa, ja nytkin tavoitteena on täysi pistepotti.