ONS selvisi jälleen kunnialla, kun TiPS kaatui vieraissa maalein 1 - 2. Pelistä ei vauhtia eikä vaarallisia tilanteita puuttunut.

Ensimmäinen puoliaika oli vuorotellen kummankin joukkueen hallintaa, mutta oululaisilla ei ollut hätää missään vaiheessa, ja valkopaidat saivatkin rakennettua monia lupaavia paikkoja. Vihdoin 17. minuutilla tulosta tuli, kun Katrina Guillou antoi taidokkaan kulman, joka meni suoraan maaliin. 

Peli meinasi kuitenkin mennä heti jännittäväksi, kun TiPS sai kyseenalaisen rangaistuspotkun. ONS-maalivahti Liisa Rahkola oli kuitenkin hereillä ja venyi loistavasti pallon eteen. Näin johtoasema säilyi oululaisilla. ONS paranteli lukemia vain hetkeä myöhemmin, kun Ode Fulutudilun tulinen laukaus upposi vastustamattomasti kotijoukkueen verkkoon. Anna Olmala oli tätä ennen tehnyt loistavan esityön.

Toinen puoliaika ei alkanut ONS-leirissä vahvasti, sillä topparina aloittanut Roosa Immonen jouduttiin migreenin takia vaihtamaan pois. Murhenäytelmä sai jatkoa, kun toista puoliaikaa oli pelattu vain viitisen minuuttia. Liukas laitakärki Aada Törrönen loukkaantui harmittavasti, ja jouduttiin vaihtamaan pois. 

Tämän jälkeen TiPS alkoi saada otetta pelistä, ja oululaiset alkoivat olla vaikeuksissa. Pian ongelmat kärjistyivät pahimmalla mahdollisella tavalla: Fanni Pietikäinen sai päivän toisen keltaisen, ja joutui jättämään kentän. 

Tästä TiPS sai uuden vaiheen silmään. He saivat monia paikkoja, jotka ONS-puolustus onnistui kuitenkin siivoamaan. Tämä kuitenkin muuttui 65. minuutilla, kun kotijoukkue sai toisen rangaistuspotkun. Ronja Isokääntä sijoitti pallon varmasti maaliin, ja kavensi tilanteen 1 - 2.

Joukkueen epäonni sai jatkoa vielä maalin jälkeen, kun Jenna Vääräniemi loukkaantui ja joutui tulemaan vaihtoon. Kentälle hänen tilalleen tuli Iida Koskinen, joka teki samalla liigadebyyttinsä.

ONS kuitenkin jaksoi taistella pelin loppuun asti, ja joukkueen kovan työn ansiosta murhenäytelmä päättyi onnellisesti ja pisteet matkasivat Ouluun.

– Ensimmäinen puoliaika taas loistavaa peliä meiltä, mutta toinen puoliaika oli selviytymistarina. Jouduimme tekemään heti toisen puoliajan alussa pari vaihtoa, ja myöhemmin pelaamaan vajaalla punaisen jälkeen. Tytöt tekivät kovan työn ja he ansaitsevat kiitoksen siitä, että jaksoivat taistella loppuun asti. TiPS on kovasti töitä tekevä ja lahjakas joukkue, ja moni vastustaja tulee varmasti menettämään pisteitä Tikkurilassa, toteaa joukkueen luotsi Kari Koivikko

ONS:n pelit jatkuvat viikon päästä Oulussa, kun turkulaiset saapuvat vieraaksi. Ottelu ONS - TPS potkaistaan käyntiin Castrenin stadionilla lauantaina 5.5. klo 16.