Pisteet karkasivat Vantaalle, kun ottelu ONS - PK-35 päättyi vieraiden 2 - 1 voittoon. Ottelu oli tiukka, ja tempo erittäin kova.

Peli käynnistyi heti vauhdikkaasti, kun Heini Toivonen puski kulmasta emännät johtoon pelikellon näyttäessä kuutta pelattua minuuttia. Kuitenkin vieraat rokottivat välittömästi maalin jälkeen. Puolustuslinjan nukahtamisen vuoksi Heidi Kollanen pääsi nokikkain ONS-vahti Nea Romppaisen kanssa. Kollanen sai nostettua pallon taitavasti yli vastaan tulleen kotijoukkueen maalivahdin, ja peli oli 1 - 1. 

Ensimmäisellä puoliajalla ei enää maaleja nähty. Peli oli tasaista, ja molemmilla joukkueilla oli maalipaikkansa. Kotijoukkueen paras paikka oli, kun Anna Olmala karkasi vieraiden puolustuslinjalta ja pääsi laukomaan, mutta hyvin vastaan tullut PK-35:n maalivahti Emma Immonen veti pidemmän korren.

Toinen puoliaika alkoi emäntien komennossa, kun ONS sai vaihteen silmään. Kuitenkaan tulosta ei tullut, vaan 58. minuutilla Heidi Kollanen iski kulman jälkitilanteesta lukemiksi 2-1 vieraiden hyväksi.

ONS sai vielä muutamia vaarallisia paikkoja mm. Aada Törrösen, Olmalan ja kotijoukkeen parhaana palkitun Katrina Guilloun ahkeroimana. Maaleja ei silti enää ottelussa nähty, ja ottelun erittäin kova tempo alkoi verottaa pelaajia. Näin PK-35 vei pisteet kotiin.

Tappiosta huolimatta ONS:n päävalmentaja Kari Koivikko oli tyytyväinen suojattiensa esitykseen. ”Varmaan kauden tasapainoisin ja paras peli meiltä tähän asti. Vielä kuitenkin pitää jaksaa pallonriiston jälkeen pitää palloa pitempään omalla joukkueella. Lähdetään liikaa etsimään nopeaa ratkaisua, kun pitäisi rauhoittaa ja näin rakentaa paikka”.

Kehuja Koivikolta saivat topparipari Toivonen - Satu Rousti. ”Topparikaksikko pelasi todella hyvän pelin. He puolustivat rohkeasti eteenpäin, mutta tarpeen vaatiessa lähtivät myös puolustamaan linjan taakse tulleita palloja”. Kiitosta sai myös uusi vahvistus Guillou. ”Katrina tuo keskikentälle tarvittavaa taitoa ja vauhtia”, totesi Koivikko.

Ensi viikolla pelit taas jatkuvat, kun oululaiset lähtevät kauden ensimmäiselle vieraspelimatkalle rapakon taakse Ahvenanmaalle. Joukkue on positiivisin mielin, ja viikon harjoittelun jälkeen lähtee innolla hakemaan täyttä pistepottia saarelta.