Helsingin Myllypurossa pelatussa ensimmäisessä Naisten Liigakarsinnan osaottelussa katsojat pääsivät nauttimaan viihdyttävästä jalkapallosta. Ottelun merkitys näkyi molempien joukkueiden taisteluilmeestä ja sekä ONS että PK-35 pystyivät luomaan useita vaarallisia maalipaikkoja. Loppulukemiksi pelikirjaan merkittiin ONS:n 0 - 2 vierasvoitto.

Ensimmäisen puoliajan ONS kykeni pelaamaan monipuolisesti pyörittämällä palloa lyhytsyöttöpelillä sekä pitkillä avaavilla syötöillä. ONS pelasi vahvaa fyysistä peliä ja onnistui pääsääntöisesti voittamaan 1 vs. 1 tilanteet. Potentiaalisia maalipaikkoja nähtiin puolin ja toisin läpi jakson, mutta avausmaalia saatiin odottaa kuitenkin 44. peliminuutille. Hyökkäykseen mukaan noussut ONS:n laitapuolustaja Roosa Immonen keskitti oikealta laidalta ja ONS-kärki Sanna Ylianttila puski pallon varmasti verkkoon. Puoliajalle siirryttiin 0 - 1 lukemissa.

Toisella puoliajalla Ylianttila jatkoi siitä, mihin oli ennen taukoa jäänyt ja laukoi pallon toistamiseen 46. peliminuutilla maaliin. Tällä kertaa huikean esityön osumaan teki ONS:n parhaana pelaajana palkittu Ode Fulutudilu. Tämä kärkikaksikko pystyi etenkin toisen puoliajan alussa luomaan myös muita vaarallisia maalipaikkoja, mutta tolppaa lähemmäs tuiki tärkeitä vierasosumia ei ONS enää ottelussa päässyt. ONS tiivisti puolustustaan ja pelasi ottelun lopun riskittömästi. PK-35 painosti kuitenkin loppuun asti ja sai mahdollisuutensa kavennusosumaan pelin viimeminuuttien erikoistilanteista. Painostuksesta huolimatta ONS:n piti maalinsa puhtaana varmistaen 0 - 2 vierasvoiton tuoman huomattavan edun siirryttäessä 3.11. Oulun Arina Areenalla pelattavaan toiseen osaotteluun.

Liigakarsintojen alla ONS:n joukkueen ringin johtoon hypännyt päävalmentaja Jussi Madetoja oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen: "Mahtava peli. Joukkueen esitys oli upea ja nähtiin hienoja maaleja. Vastustaja ei ollut mikään helppo vaan pelaava, menestynyt ja tehnyt paljon maaleja. ONS:n fyysinen peli ja loppuun asti yrittäminen ratkaisi matsin."

Madetoja painottaa myös viimeisen ottelun tärkeyttä: "Sarja on nyt puolessa välissä. Meillä on hyvät lähtöasetelmat, mutta samasta tilanteesta jatkaminen vaatii paljon keskittymistä ja tahtotilaa, jotka molemmat olivat tänään koko joukkueella kunnossa."