Otteluraportti / 29.4.2017

ONS taipui HJK:lle kovan taistelun jälkeen

Pelin ensimmäisellä puoliskolla oululaiset olivat hyvällä sykkeellä mukana pelissä. Ja ottelun ensimmäisen kymmenen minuutin aikana ONS pystyikin luomaan kaksi hyvää maalintekopaikkaa, mutta palloa ei saatu toimitettua kotijoukkueen verkkoon.

Kun pelikellossa oli 26 minuuttia HJK onnistui viimeistelyssä ja meni ottelussa 1-0 johtoon. Maali syntyi, kun Moona Talka siirsi laidasta tulleen keskityksen ONS:n verkkoon. HJK:n toinen maali syntyi aivan ensimmäisen jakson lopulla, kun pallo meni maalille tulleesta keskityksestä onnekkaasti ONS-pelaajaan selästä omaan maaliin.

ONS yritti hakea kavennusta koko toisen puoliajan, mutta joukkue ei saanut jakson alun yhtä hyvää maalipaikkaa lukuun ottamatta enempää vaarallisia tilanteita luotua. Ja näin täydet sarjapisteet HJK:lle.

HJK - ONS 2 - 0 (2 - 0)