Otteluraportti / 13.4.2017

ONS otti kauden avauspisteet Kokkolassa

ONS matkusti kiirastorstaina GBK:n vieraaksi Kokkolaan. Kipparihallissa pelatun ottelun ensimmäinen puoliaika menikin oululaisten komennossa. Ajassa 25’ Anni Miettunen teki ONS-hyökkäyksen päätteeksi lukemiksi 0–1. Kun pelikellossa oli 39’ vahvaa aloitusjaksoa pelannut ONS meni 0–2 vierasjohtoon Fanni Pietikäisen kaukolaukauksella 20 metristä.

Toisella puoliajalla ajassa 51’ Anna Olmala teki oululaisille jo 0–3 johtomaalin. GBK sai vähitellen enemmän pelistä kiinni, ja kavensikin ottelun 1–3 lukemiin. Maali syntyi, kun Adisa Grace pääsi tuikkaamaan pallon ONS-maaliin. Ajassa 71’ Kokkola tuli jo maalin päähän, kun Rosa Maria Ossorio Herreros pääsi tekemään 2–3 kavennusmaalin. Tämän jälkeen oululaisten peli hieman sekosi, mutta joukkue jaksoi kuitenkin taistella hienosti loppuun asti. Ottelun loppuvihellyksen jälkeen kentällä oli väsynyt mutta voiton ansainnut oululaisjoukkue.

GBK - ONS 2 - 3 (0 - 2)