4.5.2019 klo 14:00 / Castrénin tekonurmi, Oulu

ONS ja TPS vastakkain Castrénissa

ONS:n tiivis alkukausi jatkuu lauantaina kotiottelulla, kun TPS saapuu joukkueen vieraaksi Ouluun. Ouluun on ennustettu epävakaista ja kylmää säätä, tälläkin hetkellä lunta on maassa useampi sentti. Toivotaan kuitenkin, että kenttä saadaan pelikuntoon ja ottelu pystytään viemään läpi suunnitelmien mukaan.

ONS saalisti kauden avauspisteet viime lauantaina JyPK:n kustannuksella, kun joukkue otti jännittävien vaiheiden jälkeen 1-2 (0-1) vierasvoiton Jyväskylässä. TPS taas kärsi lauantaina tappion samoin lukemin kotikentällään, kun TiPS haki pisteet Turusta. Sarjataulukosta joukkueet löytyvät peräkkäin, mutta TPS on pelannut kaksi ottelua kotijoukkuetta vähemmän.

Ennen tulevaa lauantain ottelua ONS:n pelaajatilanne näyttää huomattavasti valoisammalta kuin viikko sitten. Loukkaantumisten takia sivussa olleet Ida Ruuskanen ja Heta Olmala ovat kuntoutumassa. Heidän lopullinen pelikuntonsa selviää kuitenkin perjantain harjoituksissa.

Päävalmentaja Jussi Madetoja kertoo keskustelleensa joukkueen kapteeniston kanssa ja saaneensa viestiä myös heidän kauttaan, että viime lauantain voitto on tuonut lisää itseluottamusta kaikille pelaajille. - Voimakas tekemisen meininki on heijastunut myös harjoituksiin, Madetoja sanoo.

- Valmistaudumme päättäväisesti tulevaan otteluun ja tässä kohtaa TPS on tasavertainen vastus meille, Madetoja toteaa. - Sarja on todella tasainen ja jokaisessa ottelussa meillä on mahdollisuus kartuttaa pistetiliä. Ja pelaajilla on nyt varmasti enemmän uskallusta pelata peliä, Madetoja toteaa lopuksi.

Myös Roosa Immonen kertoo, että voitetun pelin jälkeen taakka on pudonnut harteilta ja itseluottamus on noussut. - Treenit ovat kulkeneet hyvin ja meillä on hyvät mahdollisuudet voittaa lauantaina, Immonen toteaa. - Odotan tulevaa peliä innolla ja täyttä pistepottia, Immonen jatkaa.