ONS kohtaa Kuopion palloseuran

Kausi 2019 alkaa lauantaina 19.1. Suomen Cupin ottelulla Kuopion palloseuraa vastaan. Kuopiossa Pallokissojen naisten edustusjoukkue siirtyi viime kauden päätteeksi Pallokissoilta KuPS:n alle, kun Pallokissat tippui naisten liigasta sarjaporrasta alemmas. KuPS:n pelaajarunko on kuitenkin pysynyt hyvin kasassa ja käytännössä vastassa on lähes sama joukkue kuin viime kauden Pallokissat.

Viime kaudella ONS:n ja Pallokissojen (KuPS) kohtaamiset Naisten Liigan runkosarjassa olivat tasaisia, ja molemmat ottelut päättyivätkin tasatulokseen. Alemmassa loppusarjassa ONS taas vei molemmat keskinäiset ottelut nimiinsä.

ONS:n päävalmentajan Jussi Madetojan mukaan joukkue on harjoitellut hyvin ja pelaajat ovat hyvässä fyysisessä kunnossa. Cupin lohkovaiheen ottelut ovat tärkeitä pelejä, koska menestymällä niissä pääsee etenemään Cupissa jo pitkälle, Madetoja kertoo. ”Saamme hyvän kokoonpanon jalkeille lauantain otteluun ja on kiva lähteä pelaamaan ensimmäistä Naisten Cupin lohkovaiheen ottelua” – Madetoja sanoo. Lauantain vastustajasta Madetoja toteaa seuraavaa – ”Vastassa on myös hyvä, ja varmasti myös hyvin harjoitellut joukkue. Ja koska myös pelaajat ovat meille entuudestaan tuttuja, niin hyvä peli on odotettavissa”

Ottelu potkaistaan käyntiin Arina Areenalla, lauantaina klo 16:00.