ONS - Pallokissat 30.9.2018, Castren

ONS saa sunnuntaina alaloppusarjan ottelussa vieraakseen Pallokissat Kuopiosta. Molemmat joukkueet haluavat varmasti pisteitä, joten tiedossa on tiukka ottelu. Edellinen kohtaaminen Kuopiossa päättyi ONS:n voittoon 2 - 5, mutta huomenna kotijoukkueella ei ole varaa tuijotella edellisiä otteluita.

Pallokissat taistelevat tyylilleen uskollisesti varmasti jokaisesta pallosta loppuun saakka. Kotijoukkue ONS on saanut harjoitella TiPS-ottelun jälkeen hyvällä intensiteetillä ja harjoituksissa jokaisella pelaajalla on ollut hyvä meininki.

Anna Olmala: "Todella tärkeä ottelu edessä molemmilla joukkueilla, joten pelin jälkeen kentällä nähdään kaikkensa antaneita ja parhaansa tehneitä pelaajia kahden joukkueellisen verran. Kotijoukkue lähtee huomenna tekemään asioita, joissa ollaan hyviä. Vaarallisten vastahyökkäysten ja monipuolisen pallonhallinnan kautta pisteet jäävät Ouluun."

O-P Pietikäinen
ONS Edustus