ONS:n pelit jatkuvat parin viikon tauon jälkeen Vantaalla, kun vastaan asettuu PK-35 Vantaa. Peli pelataan lauantaina 7.7. klo 13 alkaen.

PK-35 lähtee otteluun sarjan kolmannelta sijalta. Edellisestä ottelusta sillä on taskussaan hallitsevan mestarin FC Hongan päänahka. Vantaalaiset veivät ottelun nimiinsä lukemin 0-1. ONS taas tasasi Oulussa pisteet Pallokissojen kanssa maalein 1-1, ja on näin sarjataulukossa seitsemäntenä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli sarjan alussa oli tiukka, ja päättyi Oulussa emäntien niukkaan 1-2 tappioon. Onssilaiset lähtevät siis hakemaan revanssia sekä ottamaan etelästä tärkeitä pisteitä.

ONS:n kokeneimpiin pelaajiin kuuluva Heini Toivonen kommentoi oululaisleirin tunnelmia seuraavasti:
”Hyvillä fiiliksillä taas tauon jälkeen pelaamaan. Pelaajat ovat saaneet vammat paranneltua tauon aikana,  joten ollaan päästy pitkästä aikaa treenaamaan koko joukkueen voimin. Tämä on luonut hyvän kilpailutilanteen ja nostanut treenien tasoa. Ja tietenkin myös MM-kisat antavat hyvin lisäinspiraatiota pelaamiseen!”