ONS ottaa kotonaan mittaa Kuopion Pallokissoista torstaina 21.6. Ottelu alkaa klo 18:30 Castrenin stadionilla.

ONS ja Pallokissat ovat sarjassa peräkkäin vain pisteen erolla toisistaan. ONS on yhtä sijaa ylempänä sarjataulukossa 8 pisteellä, ja kissat seuraavat 7 pisteellä. Molemmilla on edelliseltä kierrokselta alla tappio: ONS hävisi vieraissa hallitsevalle suomenmestarille FC Hongalle tiukan ottelun jälkeen lopulta lukemin 4-2. Kuopiolaiset taasen kokivat tappion vieraissa JyPK:lle maalein 5-1.

ONS:n kapteenistoon kuuluva Anna Olmala valottaa mietteitään tulevasta ottelusta:
”Odotan innolla huomista peliä ja mahtava päästä taas pitkästä aikaa pelaamaan omalle kotikentälle. Huomenna nähdään joukkueena puolustava, vaarallisesti hyökkäävä ja tarmokkaasti taisteleva kotijoukkue. Tärkeät pisteet jaossa, joten kova ja tiukka taistelu tulossa”.

Kaikki siis huomenna paikalle Castreniin seuraamaan vauhdikasta juhannusottelua!