ONS kohtaa sarjanousija Tikkurilan Palloseuran Castrenin kentällä lauantaina 21.7.2018 klo 16.00.

Viime kierroksella ONS tasasi pisteet sarjan kärkikolmikossa majailevan Åland Unitedin kanssa luvuin 1-1. Tulevana viikonloppuna vastaanasettuva TiPS otti kauden ensimmäisen voittonsa Turun Palloseurasta luvuin 3-0. TiPS on sarjataulukossa tällä hetkellä viimeisenä ja ONS kahdeksantena.

Tulevana lauantaina kentällä kohtaa kaksi nuorta joukkuetta, joiden pelit on ailahdellut kauden mittaan. Molemmat joukkueet ovat pystyneet kamppailemaan tasaisesti Naisten Liigan kärkijoukkueita vastaan, mutta ottaneet myös isompinumeroisia tappioita. Joukkuieden edellinen kohtaaminen päättyi ONSin niukkaan voittoon 2-1 Katrina Guilloun ja Ode Fulutudilun maaleilla.

TiPS pelaa kotijoukkueen tavoin rohkeaa pallonhallintapeliä, joten kentällä nähdään kaksi joukkuetta, jotka haluavat pitää palloa ja ohjata pelinkulkua. ONS-leirissä fiilikset on pysyneet ylhäällä ja joukkuepeliä ollaan saatu vietyä eteenpäin. Tikkurilassa polvensa loukannut Aada Törrönen on sitä mieltä, että TiPS kaatuu yhdessä pelaamalla ja hyvällä puolustuksella:
 ”Vaikka TiPS on vikana sarjassa, niin se ei tarkoita, että TiPS olisi helppo vastustaja. Voitto olisi meille todella tärkeä, koska piste-erot on pieniä ja pelejä on pelattu paljon ristiin. Voitto tulee, jos jatketaan siitä mihin viime viikonloppuna jäätiin. Pelataan joukkueena ja puolustetaan tiiviisti. ”

Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan! Castren 16.00!