Lauantaina 14.7. vastaan asettuu Åland United.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen saarella päättyi Onssin voittoon 3 - 2 Iida Raninin viime minuutin voittomaalilla. Tämän kohtaamisen jälkeen ahvenanmaalaiset ovat kavunneet pikku hiljaa kohti kärkeä ja jakavatkin tällä hetkellä sarjakärjen paikan yhdessä HJK:n kanssa.

Edellisellä kierroksella Åland United kaatoi HJK:n maalein 2 - 1. ONS kävi hakemassa oppia Vantaalla PK-35:n vieraana häviten 6 - 1.

Viime viikonlopun jälkeen ONS-leirissä ollaan tappiosta sisuuntuneena käännetty katse kohti tulevan viikonlopun peliä. Joukkueen keskikentän työmyyrä, Veera Vääräkoski, onkin hyvällä ja odottavalla fiiliksellä: ”Sarjakärki saapuu vieraaksi, joten todella kova peli on tulossa ja tärkeitä pisteitä jaossa. Loistava treeniviikko alla ja pelaajista huokuu itseluottamus. Huomenna tullaankin näkemään aggressiivisesti puolustava ja monipuolisesti hyökkäävä kotijoukkue. Uskon, että näillä aseilla pisteet jäävät Ouluun.”

Tervetuloa kannustamaan ONS kotivoittoon lauantaina 14.7. klo 16.00 Castrenin kentällä! Be there!

Tiesithän, että ottelu on mukana Veikkauksen Pitkävedossa ja kohteet löytyvät osoitteesta veikkaus.fi/pitkaveto.