ONS matkaa torstaina 31.5. Kuopioon kohtaamaan Pallokissat. Ottelu alkaa klo 18:30. Peli pelataan poikkeuksellisesti torstaina lakkiaisviikonlopun vuoksi. 

ONS ja Pallokissat ovat sarjassa perätysten. ONS on yhtä sijaa ylempänä sarjataulukossa 7 pisteellä, ja kissat seuraavat 6 pisteellä. Molemmilla on edelliseltä kierrokselta alla tappio: ONS hävisi vieraissa JyPK:lle lukemin 5-2 ja Pallokissat kokivat tappion kotonaan Åland Unitedille maalein 0-3.

ONS:n Fanni Pietikäinen odottaa torstain ottelua ja mahdollisuutta lopettaa useamman ottelun mittaiseksi venynyt tappioputki:

”Ei olla pystytty pelaamaan vielä sillä tasolla kuin parhaimmillaan pystytään. Viime viikon peli oli joukkueelta ehdottomasti kauden huonoin, joten parannettavaa jäi paljonkin. Vastassamme on sisukas ja hyvä joukkue, mutta uskon, että omalla pelillämme ja aggressiivisella prässillä tulemme yllättämään Pallokissat. Olemme harjoitelleet tämän viikon hyvin, ja joukkueessa on ollut keskittynyt sekä rento fiilis. Uskon, että oikealla asenteella ja kunnon taisteluilmeellä pystymme vääntämään kissat nurin ja tuomaan pisteet kotiin. Torstaina on loistava tilaisuus näyttää joukkueena parastaan ja lyödä kaikki likoon. Tavoitteena Kuopiosta on vain ja ainoastaan kolme pistettä.”