ONS matkaa lauantaina 26.5. Jyväskylään kohtaamaan toista kertaa tällä kaudella JyPK:n. Ottelu alkaa klo 15.

Joukkueet ovat tällä hetkellä sarjassa perätysten. ONS on kuudentena 7 pisteellä, ja jyväskyläläiset seuraavat perässä seuraavana vain pisteen jäljessä.  

JyPK on voittanut kaudella vain yhden pelin, ONS:n kauden avajaisottelussa. Tasapelin vihreäpaidat ovat pelanneet Hongan, Åland Unitedin ja Pallokissojen kanssa. Tappioita on taas tullut HJK:lle, PK-35 Vantaalle ja TPS:lle.

ONS taas on kaatanut Ålandin ja TiPS:n vieraissa.  Viime viikonloppuna se kärsi kirvelevän tappion vieraissa Ilvestä vastaan lukemin 4-2. Vieraissa on kuitenkin tullut paremmin pisteitä, sillä kotipeleistä saldona on vain yksi piste, kun ONS tasasi pisteet TPS:n kanssa 5.5. pelatulla kierroksella.

Luvassa on varmasti jännittävä ottelu, sillä oululaiset lähtevät hakemaan revanssia Jyväskylästä. Joukkueiden edellinen kohtaaminen oli tiukka, sillä vihreäpaidat olivat parempia vain lukemin 1-2. ONS on saanut kauden aikana paremmin pisteitä vieraissa, joten nytkin tavoitteena on myös vain ja ainoastaan täysi pistepotti.