ONS lähtee reissun päälle jälleen viikonloppuna, kun oululaiset kohtaavat Espoossa sunnuntaina 17.6. FC Hongan. Peli hallitsevaa suomenmestaria vastaan alkaa klo 14.

ONS:n ja Hongan kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi espoolaisten selvään vierasvoittoon. Pisteet karkasivat Espooseen lukemin 0 - 4. 

Tällä hetkellä hallitseva mestari on sarjataulukossa toisena 21 pisteellä, kun taas ONS on sarjassa kahdeksantena 8 pisteellä. Honka jäi kesätauolle pelattuaan edellisellä kierroksella PK-35 Vantaan kanssa tasapelin 1 - 1. Myös oululaiset tasasivat pisteet Pallokissojen kanssa, kun Kuopiossa pelattu ottelu päättyi maalein 2 - 2.

Hongasta ONS:iin viime kaudella siirtynyt Iida Ranin odottaa innolla revanssia entistä joukkuettaan vastaan:
”Hienoa päästä taas pienen tauon jälkeen pelaamaan Liigaa tuttuja naamoja vastaan Tapiolan urheilupuistoon. Olen varma että kun puolustamme kurinalaisesti ja pelaamme omaa peliämme niin pystymme haastamaan hallitsevan mestarin ja hakemaan pisteet Ouluun. Helppoja pisteitä ei siis missään nimessä tästäkään pelistä ole kummallekkaan jaossa.”