ONS lähtee hakemaan kauden ensimmäistä kotivoittoa lauantaina 5.5., kun vastaan asettuu TPS Turusta. Ottelu alkaa klo 16 Castrenin stadionilla.

TPS on sarjataulukossa pykälän oululaisia edellä 8 pisteellä, kun ONS:lla on saldonaan 6 pistettä. Turkulaiset ovat ottaneet voiton Pallokissoista lukemin 2 - 0 ja JyPK:sta yhden maalin turvin. PK-35 Vantaalle joukkue hävisi maalein 0 - 2, ja TiPS:n kanssa tasattiin pisteet.

Oululaisilla on alla kaksi voitettua ottelua, kun vieraissa on kaatunut ensin Åland United lukemin 2 - 3 ja viime viikonloppuna kaatui TiPS Tikkurilassa tuloksella 1 - 2. Pelissä loukkaantui harmittavasti oululaisten luottohyökkääjä Aada Törrönen, joka on polvivamman vuoksi sivussa loppukauden.

ONS:n tavoitteena on kauden ensimmäinen kotivoitto. Viidestä pelistä kaksi vieraspeliä ovat päättyneet punapaitojen voittoon, kun taas kaikki kolme kotipeliä ovat olleet tappioita. Tarkoituksena on siis venyttää kahden pelin voittoputki kolmeen.