ONS lähtee viikonloppuna Tampereelle Ilveksen vieraaksi metsästämään täyttä pistepottia. Peli alkaa lauantaina 19.5. Tammelan stadionilla kello 13.

Ilveksen kausi on alkanut hieman töksähdellen: joukkue on tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä. Ilves on hävinnyt kaikki muut pelinsä kahta lukuunottamatta, joissa se tasasi pisteet PK-35 Vantaan ja TPS:n kanssa.

ONS on tällä hetkellä sarjassa kuudentena. Joukkueella on kasassa 7 pistettä. Oululaiset ovat voittaneet vieraissa Åland Unitedin ja TiPS:n, sekä pelanneet kotonaan tasan TPS:n kanssa. Viime viikonloppuna ONS kärsi niukan tappion HJK:lle kotonaan lukemin 2-1. 

Oululaiset ovat saaneet paremmin pisteitä vieraissa, joten nytkin ehdoton tavoite onkin voitto ja kolme pistettä.  Kuitenkin alun kankeudestaan huolimatta Ilves on pelannut niukkoja tappioita, joten vastaan tulee varmasti kovaa taisteleva joukkue, eikä mitään tule ilmaiseksi. Edessä on varmasti tiukka ja vauhdikas ottelu.