ONS:n pelit jatkuvat lauantaina 12.5. Oulussa, kun vastaan asettuu HJK Helsingistä. Peli alkaa klo 16 Castrenin stadionilla.

HJK on aloittanut kauden 2018 vahvasti: helsinkiläiset ovat voittaneet kaikki muut pelit lukuunottamatta ensimmäistä otteluaan hallitsevaa mestaria Honkaa vastaan. Viime kierroksella kaatui muun muassa PK-35 Vantaa maalein 1 - 0. Näin ollen HJK johtaa tällä hetkellä Naisten Liigaa.

Oululaisilla on myös allaan kolmen pelin tappioton putki. Kauden kolme ensimmäistä peliä ONS hävisi niukasti JyPK:lle ja PK-35 Vantaalle, sekä Hongalle hieman reilummin. Tappioputki kuitenkin kääntyi voittoputkeksi, kun vieraissa on tämän jälkeen kaatunut ensin Åland United lukemin 2 - 3 ja seuraavana viikonloppuna TiPS lukemin 1 - 2. Edellisellä kierroksella oululaiset tasasivat pisteet TPS:n kanssa. Peli päättyi 1 - 1. 

ONS-leirissä odotetaan innolla viikonlopun peliä, sillä tuleva vastustaja tuo varmasti uudenlaista haastetta. Viikon harjoitukset ovat olleet laadukkaita ja tempo hyvä, joten lauantain ottelusta tulee todella mielenkiintoinen ja viihdyttävä.