ONS matkaa Tikkurilaan tavoitteenaan täysi pistepotti. Ottelu alkaa klo 13 lauantaina 28.4.

TiPS on sarjanousijajoukkue, joka on kaudella 2018 pelannut yhden tasapelin TPS:n kanssa ja kärsinyt kolme tappiota PK-35 Vantaalle, Hongalle ja Åland Unitedille. Oululaiset taas lähtevät tulevalle kierrokselle voitokkaina, sillä viime viikonloppuna Åland United kaatui vieraissa Iida Raninin lisäaikamaalilla lukemin 2 - 3. Maalinteossa onnistuivat myös ulkomaalaisvahvistukset Katrina Guillou ja Ode Fulutudilu. Kolme aiempaa peliä ONS on niukasti hävinnyt 1 - 2 lukemilla PK-35 Vantaalle ja JyPK:lle, sekä Hongalle reilummin maalein 0 - 4.

ONS-leirissä tiedetään, ettei tuleva peli ole mikään helppo peli, sillä TiPS on nopealiikkeinen ja paljon töitä tekevä joukkue, joka ei tule antamaan periksi missään vaiheessa. ONS lähtee siis pelaamaan omaa peliään ja hakemaan näin kauden toista voittoa keväisestä Tikkurilasta.