ONS matkaa lauantaina 21.4. Ahvenanmaalle kohtamaan Åland Unitedin.

Viime kauden kohtaamiset päättyivät ensin ahvenanmaalaisten voittoon 3-2. Seuraavalla kierroksella peli päättyi tasan 1-1, ja alaloppusarjassa pelatut ottelut ensin ONS:n voittoon 2-0 ja sitten 1-1 tasapeliin.

Tällä kaudella Åland on voittanut kahdesti ja hävinnyt kerran. TiPS kaatui lukemin 1-0, Pallokissat lukemin 4-1 ja HJK:lle joukkue kärsi tappion maalein 2-1. Oululaisilla on alla kolme kotitappiota, JyPK:lle ja PK-35 Vantaalle maalein 2-1, Honka kaatoi punapaidat pääsiäisenä ja lukemiksi kirjattiin 4-0. Tappiot eivät kuitenkaan kerro koko totuutta, sillä esimerkiksi viime viikonlopun peli PK-35 Vantaata vastaan oli loistava peli ONS:n joukkueelta, vaikka pisteitä ei tullutkaan.

ONS-leirissä on positiiviset tunnelmat tappioista huolimatta ja joukkue lähtee suurella motivaatiolla pistejahtiin saarelle.