ONS:n pelit jatkuvat sunnuntaina 15.4., kun PK-35 Vantaa saapuu vieraaksi Ouluun. Ottelu alkaa klo 14.00 Arina Areenalla.

PK-35 Vantaa on aloittanut kauden 2018 voitokkaasti kaataen TPS:n vieraissa 2-0 ja TiPS:n kotonaan 3-0. Oululaiset taas ovat kokeneet kaksi tappiota: ensin niukasti JyPK:lle 2-1 ja kaksi viikkoa sitten Hongalle 4-0.

Molemmat viime kauden 2017 kohtaamiset päättyivät vantaalaisten voittoon. Joukkueen päävalmentaja Kari Koivikko odottaa innolla sunnuntain ottelua. ”Olen todella tyytyväinen edellisen kahden viikon harjoituksiin. Vaikka tyttöjä on ollut maajoukkuekomennuksella, ollaan saatu B-joukkueesta pelaajia mukaan harjoituksiin, ja päästy harjoittelemaan myös pelitaktisia asioita. Mielenkiintoista nähdä myös uudet pelaajat, Katrina Guillou ja Ode Fulutudilu, tositoimissa”.

Vaikka vastassa on niinkin taitava joukkue kuin PK-35, ei ONS lähde nöyristelemään tai vain puolustamaan, vaan aikoo lähteä haastamaan vantaalaisia pelaamalla omaa peliään.