ONS:n liigapelit jatkuvat lauantaina 31.3., kun vastustajaksi Ouluun saapuu viime vuoden suomenmestari FC Honka. Ottelu pyörähtää käyntiin Arina Areenalla klo 17.

Viime kaudella molemmat kohtaamiset päättyivät honkalaisten voittoon yhteismaalein 9-0. Honka avasi kauden 2018 menestyksekkäästi, kun se kaatoi avauskierroksella lauantaina 24.3. HJK:n lukemin 3-0. Maalintekijöinä kunnostautuivat Henni Malinen, Milla Punsar ja Jutta Rantala. 

Oulussa taas ONS kärsi JyPK:lle niukan tappion hyvästä pelistä huolimatta lukemin 2-1 Aada Törrösen kavennusmaalilla. Oululaisleirissä ei kuitenkaan tästä huolimatta olla vaivuttu synkkyyteen, vaan suomenmestarijoukkuetta lähdetään haastamaan innolla kapteeni Ida Ruuskasen johdolla. Ruuskanen itse on entinen Hongan pelaaja, joka siirtyi ONS:iin kaudelle 2017.  ”Olen innoissani siitä, että vastassa on juurikin Honka, ja odotan myös innolla sitä, että pääsemme jatkamaan pelissämme sitä, mihin viimeksi jäätiin”, tiivistää kapteeni Ruuskanen.

Pääsiäislauantaina on varmasti tulossa Arina Areenalla mielenkiintoinen, viihdyttävä ja vauhdikas ottelu, kun nuori ONS lähtee haastamaan kokenutta mestarijoukkue FC Honkaa.