2.9.2017 klo 17:00 / Castrenin urheilupuisto, Oulu

JyPK saapuu Ouluun

ONS saa lauantaina vieraita Jyväskylästä, kun JyPK saapuu Castrenin kentälle kello 17 alkavaan otteluun. Kyseessä on alaloppusarjan toinen ottelu, jossa etenkin oululaisilla riittää panosta, sillä kiri karsijan paikalta kohti väljempiä vesiä alkoi viime viikonloppuna onnistuneesti. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet loppusarjan viime viikolla Åland Unitedia vastaan ja molemmat nappasivat otteluistaan täydet kolme pistettä.

Joukkueet ovat kohdanneet tänä vuonna runkosarjassa kahdesti. Nousijajoukkue JyPK on ollut ONS:lle tänä vuonna erittäin hankala vastustaja. Jyväskyläläiset ovat vieneet nimiinsä molemmat ottelut selvin 4-1 ja 1-3 lukemin. Viimeksi Oulussa ONS oli voitossa kiinni vielä ensimmäisen puoliajan jälkeen, mutta JyPK kiri takaa rinnalle ja ohi kahdella Henna-Riikka Honkasen viimeistelemällä minuutin sisään syntyneillä maaleilla.

JyPK johtaa tällä hetkellä alaloppusarjaa ja on varmistanut, ettei se voi enää tippua sarjasta suoraan. ONS:lla sarjasijoitus voi vaihtua vielä suuntaan jos toiseenkin. Viime lauantaina Åland Unitedia vastaan nähtiin taisteleva joukkue ja ONS-leirissä toivotaankin, että sama peli-ilme saadaan kentälle tulevanakin lauantaina.

ONS on toipunut flunssa-aallosta pikkuhiljaa. Uusia potilaita saatiin viime lauantain pelissä, kun Aada Törrönen loukkaantui heti pelin alkuminuuteilla. Sen lisäksi poissa ovat ainakin pitkäaikaispotilas Roosa Rikkinen sekä Carla Koivikko. 

Päävalmentaja Kari Koivikko kommentoi mennyttä harjoitusviikkoa ja tulevaa ottelua seuraavasti: - Viikko harjoiteltu todella hyvin ja ollaan saatu sairasvuoteelta pelaajia takaisin harjoitusvahvuuteen. Harjoituksissa on ollut hyvä meininki, sillä aina kun pallo on laitettu liikkeelle, niin jokainen on mennyt kovalla asenteella ja sitten kun on huilattu, niin silloin on iloisella ilmeellä vitsit/kuitit lennellyt. Voin vain todeta, että joukkueessa on nyt todella hyvä iloinen meininki ja se näkyy varmasti myös lauantaisessa pelissä. Toivon, että  huomenna Castreniin tulisi runsain joukoin katsojia kannustamaan taistelevaa joukkuettamme.