6.9.2017 klo 18:00 / Keskusurheilukenttä, Kokkola

Vuorossa vierailu Kokkolaan

Naisten liigan alaloppusarja jatkuu keskiviikkona, kun ONS kohtaa vieraissa GBK:n. Kokkolan keskuskentän nurmella pelattava ottelu alkaa kello 18.00.

Joukkueet löytyvät alaloppusarjan hänniltä peräkkäisiltä sijoilta, joten molemmilla joukkueilla riittää panosta keskiviikko-illan ottelussa. ONS:lla on kasassa pisteitä 14 ja GBK:lla neljä. Joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista ovat päättyneet ONS:n voittoihin ensin Kokkolassa lukemin 2-3 ja myöhemmin Oulussa lukemin 3-0.

ONS on aloittanut alaloppusarjan 2-0 voitolla Åland Unitedista ja 1-1 tasapelillä viime lauantaina Jyväskylän Pallokerhosta. ONS oli jyväskyläläisiä vastaan pitkään kiinni voitossa, mutta ottelun lisäajalla syntynyt vieraiden maali vei lopulta täyden pistepotin ONS:n nenän edestä. ONS:n nousu karsijan paikalta ylemmäs on silti edelleen omissa käsissä ja helpottavia voittoja kaivattaisiin nyt kipeästi.

GBK:lla on otteluita kasassa yksi vähemmän kuin ONS:lla. Kokkolalaiset avasivat alaloppusarjan viime lauantaina kotonaan, missä joukkue kärsi 1-4 tappion Åland Unitedille. Molemmilla joukkueilla on siis melko lyhyt palautumisaika keskiviikon otteluun.

Oulussa alkuviikko on totuteltu nurmialustaan, jossa joukkue pelaa pitkästä aikaa. ONS lähtee matkaan lähes täydellä kokoonpanolla, mutta muutama pelaaja joutui jäämään ottelusta sivuun.