16.7.2017 klo 13:00 / Tapiolan urheilupuisto, Espoo

ONS vierailee Tapiolassa

ONS matkaa sunnuntaiksi sarjakärki FC Hongan vieraaksi Espooseen. 

Kotijoukkue FC Honka on voittanut 11 kertaa 15:sta ottelustaan. Se on voittanut viimeiset viisi ottelua. Viimeinen keskinäinen ottelu ONS:ia vastaan päättyi FC Hongan 0-3 vierasvoittoon. Joukkueen paras maalintekijä tällä kaudella on ollut Sini Vehviläinen, joka maalasi viimeksi myös ONS:ia vastaan.

Vierajoukkue ONS otti viime viikonloppuna komean 3-0 voiton Pallokissoista. Tasapainoisessa esityksessä oli lukuisia onnistujia kaikilla kentän alueilla. Joukkueen peli on kehittynyt ja sujunut mallikkaasti viime kierroksilla, ja pisteitä kohti alaloppusarjan kärkeä halutaan raapia vielä runkosarjan lopussa kärkijoukkueilta. 

Ex-honka, ONS:n Ida Ruuskanen odottaa tulevaa peliä innolla: "Lähdetään haastajana peliin, mutta ollaan treenattu tämä viikko hyvin ja jos jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin, niin ottelusta tulee varmasti mielenkiintoinen. Lähdetään tottakai voittamaan Honkaa. Honka pelaa hyvin joukkueena ja kentällä on paljon kokemusta. Meidänkin pitää sunnuntaina onnistua joukkueena."

ONS sai tällä viikolla jobinpostia, kun pari viikkoa takaperin polvensa loukanneen Roosa Rikkisen vaiva sai lopullisen tuomion. Rikkisen kausi on ohi, sillä eturistisiteet menivät poikki alle kahden vuoden jälkeen ensimmäisestä eturistiside-vammasta. ONS:n koko kauden kapeana pysynyt sairastupa on saanut nyt uusia jäseniä, kun Rikkisen lisäksi ainakin Anna Olmala, Sonja Rajatalo, Carla Koivikko ja Sara Haltamo ovat sunnuntaina kokoonpanon ulkopuolella vaivojen ja sairastelun takia.