9.7.2017 klo 14:00 / Castrenin urheilupuisto, Oulu

ONS kohtaa Pallokissat

ONS saa sunnuntaina vieraita Kuopiosta, kun Pallokissat saapuu Castreeniin.  

Vierasjoukkue Pallokissat on tällä hetkellä sarjassa viidentenä, vain pisteen päässä neljännestä sijasta. Tilillä on kuusi voittoa, neljä tasapeliä ja neljä tappiota. Joukkueen parhaana maalintekijänä on viime vuoden tapaan kunnostautunut hyökkääjä Signy Aarna.

Joukkueiden kohtaaminen ensimmäisellä kierroksella päättyi Pallokissojen 4-0 kotivoittoon. Tuolloin Aarnan lisäksi maalinteossa onnistui Aino Kröger kahteen otteeseen. Yksi maali merkittiin ONS:n omaksi. Kotijoukkue oli ottelussa niskan päällä, mutta pääsi maalintekoon ONS: kannalta liian helposti.

Kotijoukkueella on viime pelistä takanaan kauden ehjin 90-minuuttinen. Viime lauantain ottelu HJK:ta vastaan ei kuitenkaan taaskaan tuonut palkintoa hyvästä peli-esityksestä. Joukkue lähteekin entistä nälkäisempänä hakemaan voittoa tulevana sunnuntaina. Maalinteko-ongelmista kärsineet oululaiset ovat tällä viikolla harjoituksissakeskittyneet erityisesti viimeistelyyn, sillä apina yritetään häätää selästä.

Pallokissat ei ole koskaan ollut ONS:lle helppo vastus, vaan kuopiolaiset ovat vieneet nimiinsä jokaisen keskinäisen sarja-ottelun. Tätä ”kirousta” ONS lähtee tulevassa pelissä purkamaan.