1.7.2017 klo 14:00 / Castrenin urheilupuisto, Oulu

HJK vierailee Oulussa

ONS saa lauantaina vieraita Helsingistä, kun HJK saapuu Castrenin kentälle.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen keväällä Helsingissä päättyi HJK:n 2-0 kotivoittoon. ONS:lla oli ensimmäisellä puoliajalla paikat useaankin osumaan, mutta ruuti oli silloin märkää. HJK jätti pisteet kotiinsa Moona Talkan ja ONS:n omasta pelaasta kimmonneilla maaleilla.

ONS kärsi viime ottelussaan TPS:aa vastaan 8-1 murskatappion. Kuluneen viikon kotijoukkue onkin keskittynyt muun muassa puolustuspelaamiseen. ONS saattaa saada vihdoin kokoonpanoonsa viime syksynä polven eturistisidevamman saaneen Emma Peuhkurisen. Peuhkurinen on osoittanut treeneissä jo vahvoja otteita ja nähtäväksi jää, tekeekö hän paluun kentälle jo tulevana lauantaina.

HJK on sarjassa viidentenä 20 pisteellään. Viime kierroksella joukkue kärsi 2-0 tappion PK-35 Vantaalle pääkaupunkiseudun paikalliskamppailussa. HJK on pelannut viisi viimeistä ottelua ilman voittoa, joten oululaiset kohtaavat varmasti hyvin voitonnälkäisen joukkueen.

Heinäkuun ensimmäisen päivän ottelu on ensimmäinen kuukauden aikana pelattavasta viidestä ottelusta ennen taukoa. Sarjan joukkueilla on siis viisi peliä aikaa haalia runkosarjasta pisteitä syksyllä alkaviin loppusarjoihin.