21.6.2017 klo 18:00 / Yläkenttä KHT, Turku

ONS ja TPS iskevät yhteen Turussa

Joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu keväällä Oulussa päättyi vierasjoukkue TPS:n 2-3 voittoon.  Silloin ottelun alku oli erikoinen ja vauhdikas. Ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana nähtiin peräti neljä maalia, kaksi kummaltakin joukkueelta. Vahvasti pelannut TPS teki kuitenkin voittomaalin 82. minuutilla ja jätti ONS:n ilman pisteitä. 

Kotijoukkue TPS:lla on menossa kiireinen viikko. Turkulaiset ovat pelanneet viime viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina, ensin Naisten Liigaa Ilvestä vastaan ja sitten Suomen Cup:ia Lapuan Virkiää vastaan. Tampereella Ilvestä vastaan pelattu ottelu päättyi 1-1 tasatulokseen. TPS on tiiviissä ja tasaisessa sarjakärjessä tällä hetkellä ensimmäisellä sijalla.

Joukkueen riveissä pelaa tämän hetken Naisten Liigan maalipörssin ykkönen Jutta Rantala yhdellätoista maalilla ja kolmonen Hanna Ruohomaa kahdeksalla maalilla. Joukkueesta löytyy kuitenkin maalintekijöitä laajalla rintamalla. Turkulaiset ovatkin heiluttaneet verkkoja jo 32 kertaa tällä kaudella.

ONS:lla on allaan 3-0 voittopeli GBK:sta viime lauantailta. Maalin makuun pääsivät hyökkääjät Onna Ketola sekä Anna Olmala. Etenkin ensimmäisellä puoliajalla ONS:n peli rullasi mallikkaasti. ONS on tällä hetkellä sarjan toiseksi viimeisenä, mutta lähtee haastamaan sarjakärkeä ennakkoluulottomasti ja kirimään edellä olevia joukkueita kiinni.