28.5.2017 klo 13:00 / Tammela stadion, Tampere

Toinen kierros käyntiin Tampereelta

ONS starttaa lauantaina pelimatkalle Tampereelle, jossa se kohtaa sunnuntaina Ilveksen. Kyseessä on runkosarjan toisen kierroksen ensimmäinen ottelu.

Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen kauden ensimmäisessä pelissä päättyi Ilveksen 0-2 vierasvoittoon. Maalintekijöinä olivat Roosa Ärväs ja Rosa-Tuulia Mikkola.  Ärväs ja Mikkola ovatkin kunnostautuneet Ilveksen parhaina maalintekijöinä tällä kaudella. Ärväs on onnistunut heiluttamaan verkkoja kuusi kertaa ja Mikkola viisi kertaa.

Ilves on tällä hetkellä Naisten liigassa kuudentena kolmellatoista pisteellä. Se on voittanut neljä kertaa, pelannut kerran tasan ja hävinnyt neljästi. Ilves on tällä hetkellä voittoputkessa. Se on kerännyt viimeisestä kolmesta ottelusta täydet pisteet eikä ole päästänyt niissä maaliakaan.

Molemmat joukkueet ovat pelanneet aiemmin tällä viikolla. Ilves voitti keskiviikkona JyPK:n kotonaan 2-0, ONS puolestaan kärsi 0-4 tappion PK-35 Vantaalle torstaina Oulussa. Vierasjoukkue ONS:lla on kotipelinsä jälkeen yksi palauttelupäivä ja yksi matkustuspäivä, joten tämän viikon tahti on kova.

”Joukkue on kunnossa ja odottaa innolla Ilveksen kohtaamista, sillä ensimmäinen peli meni vähän jännittämisen vuoksi sekaisin,” ONS:n päävalmentaja Kari Koivikko kommentoi. Myös pirteästi kevätkierroksella esiintynyt hyökkääjä Anna Olmala odottaa tulevaa peliä: ”Joukkueella on kova halu voittaa tappioiden jälkeen ja näyttää, että pystymme voittamaan pelejä. Seuraavasta pelistä lähdemme hyvillä fiiliksillä hakemaan voittoa Ilveksestä.”

ONS:n ensimmäinen kierros on ollut tuloksellisesti pettymys, mutta kirvestä ei ole heitetty kaivoon. ”Joukkue on tappioista huolimatta kasvanut ja kehittynyt niin henkisesti kuin fyysisestikin. Uskon, että nyt alkaa meidän onnistumiset ja pallo alkaa vihdoin pomppia myös meille,” Koivikko kertoo.