25.5.2017 klo 14:00 / Castrenin urheilupuisto, Oulu

PK-35 Vantaa saapuu Ouluun

ONS kohtaa PK-35 Vantaan kotikentällään Castrenin stadionilla helatorstaina kello 14.00 alkavassa ottelussa. Kyseessä on toinen koitos neljän ottelun ruuhkassa.

PK-35 Vantaa on Naisten liigan kestomenestyjä. Nimekäs ja kokenut joukkue on napannut mestaruuden kolmena viimeisenä vuotena peräkkäin. Tällä kaudella vantaalaiset ovat keränneet kahdeksasta ottelustaan 16 pistettä viidellä voitolla sekä yhdellä tasapelillä. Tilillä on myös kaksi tappiota. Viime kierroksella PK-35 Vantaa nappasi 5-0 murskavoiton GBK:sta. Vierasjoukkue uutisoi tällä viikolla maajoukkuerinkiin kuuluvan Tia Painilaisen kesän kattavasta sopimuksesta. Nähtäväksi jää, palaako USA:ssa loukkaantumisista kärsinyt laitapelaaja Suomen kentille vielä tulevassa pelissä.

Kotijoukkue ONS:n alkukausi ei ole mennyt odotusten mukaisesti ja koko joukkue odottaa itseltään parempia tuloksia. Harmittavat tulokset ja tappiot eivät kuitenkaan ole saaneet joukkuetta lannistumaan ja harjoituksissa on edelleen hyvä tekemisen meininki. Joukkueen tulisikin löytää peleihinsä samanlainen rentous kuin treeneissä. ONS löytyy sarjan yhdeksänneltä tilalta kolmella pisteellään. Joukkueen terveystilanne on hyvä ja laaja rinki antaa luottoa tuleviin kesän ja syksyn koitoksiin.

ONS ei ole vielä koskaan napannut PK-35 Vantaalta pistettä, mutta nähtäväksi jää kykeneekö kotijoukkue tekemään sen ensimmäistä kertaa ja pystyykö se katkaisemaan viiden ottelun pisteettömän putkensa.