13.5.2017 klo 14.00 / Castrenin urheilupuisto, Oulu

Paluu Castrenin urheilupuistoon

ONS palaa kotikentälleen kahden vierasottelun jälkeen. Oululaiset kohtaavat espoolaisen FC Hongan lauantaina 13.5. Castrenin urheilupuistossa kello 14:00 alkavassa ottelussa.

Viime kauden pronssimitalisti FC Honka on aloittanut kauden vahvasti ja lähtee viikonlopun kierrokselle sarjataulukon toiselta sijalta. Espoolaiset ovat voittaneet kuudesta ottelustaan viisi. Viimeisenä kaatui Ilves lukemin 3-2. FC Hongan riveistä löytyy useita erittäin kokeneita, yli sadan liigaottelun pelaajia. Kotijoukkueen tapaan espoolaisten joukkue muodostuu pitkälti samasta rungosta kuin viime kaudella. Viime kaudella joukkueiden keskinäiset kohtaamiset päättyivät Espoossa tasatulokseen 0-0 ja Oulussa FC Hongan niukkaan 1-2 voittoon.

Kotijoukkue ONS:n alkukausi on ollut vaikea. Joukkue on päästänyt sarjassa eniten maaleja ja kuluvalla viikolla tähän ongelmaan on etsitty ratkaisuja. Viime lauantaina Pallokissojen vieraana oululaiset kärsivät tappion ja jäivät ensimmäistä kertaa maaleitta. Tappiosta on kuitenkin toivuttu ja katseet on käännetty kohti tulevaa lauantaita. ONS on esittänyt tuloksiin nähden ajoittain erittäin positiivisia elementtejä pelissään ja seuraava tavoite onkin kääntää onnistumiset sarjapisteiksi.

ONS saanee hieman sisäpiirin tietoa vastustajasta tulevaan otteluun, sillä joukkueessa pelaa tällä kaudella kaksi entistä FC Hongan pelaajaa. Puolustaja Ida Ruuskanen ja maalivahti Sonja Rajatalo pelasivat vielä viime kaudella espoolaisten riveissä. Tällä kaudella molemmat ovat saaneet vastuuta ONS:n riveissä.

Sonja Rajatalo tuntee vastustajan ja odottaa lauantain ottelua innolla: - On hienoa päästä pelaamaan entistä joukkuettani vastaan. Honka on aloittanut kauden vahvasti ja joukkueesta löytyy paljon kokemusta ja taitoa.

"Mieltä jäi viime pelissä maalihanat avaamatta, joten olemme nyt entistä nälkäisempiä iskemään maaleja tulevassa pelissä. Olemme harjoitelleet hyvin, tahtotila joukkueessamme on korkea ja minulla on kova luotto siihen, että hoidamme lauantaina pisteet kotiin. Odotan kovatempoista peliä ja onnistumisia joukkueellemme, Rajatalo jatkaa."

Lauantain ottelu on ONS:n kauden kolmas kotiottelu ja samalla ensimmäinen Castrenin stadionilla.