22.4.2017 klo 14.00 / Arina Areena, Oulu

Vastassa liigan kärkijoukkue

Oululaiset saivat edellisestä GBK-ottelusta paljon hyviä onnistumisia ja luottamusta omaan peliinsä. Joukkue on harjoitellut hyvällä fiiliksellä koko viikon ja odottaa mielenkiinnolla viikonlopun ottelua. Liigan kärkijoukkue on hyvä mittari katsoa, missä joukkueen taso on tällä hetkellä kevättä.

Turkulaiset ovat vahva ja vaarallinen joukkue, joka osaa hyödyntää vastustajan virheet ja tilan nopeiden hyökkääjiensä ansiosta.

ONS:n Onna Ketola: "On hienoa päästä pelaamaan viime vuoden hopeajoukkuetta ja entistä seuraani vastaan. GBK-pelin voitto toi joukkueeseemme lisää virtaa, sekä tahtotila ja luottamus pelaamisessamme on noussut. Odotan ottelulta ehjää 90 minuuttia ja onnistumisia joukkueellemme". 

Peli tulee olemaan varmasti kovatempoinen, ja saamme nähdä kentällä kaksi taistelevaa joukkuetta.