18.3.2017 klo 15.00 / Arina Areena, Oulu

ONS saa liiga-avaukseen vieraakseen Ilveksen

ONS ja Ilves kohtaavat lauantaina 18.3.2017 Heinäpään palloiluhallissa klo 15 pelattavassa Naisten Liigan ottelussa.

Viimekaudella Ilves sijoittui alemmassa loppusarjassa pykälää ylemmäksi ONS:ia eli seitsemänneksi. Pelissä kohtaa varmasti kaksi nuorta ja taistelevaa joukkuetta. Molempien joukkueiden pelaajakokoonpanossa on tapahtunut jonkin verran talven aikana muutoksia. Lisämausteen peliin tuo se, että Ilveksen tuore päävalmentaja Ville Väisänen on monille ONS-pelaajille tuttu valmennuskuvioista aiemmilta vuosilta.

ONS kapteeni Iida Nurmos: ”Ilves on meille varmasti sopiva vastustajaa ensimmäiseen peliin, koska viime vuonna päätettiin kausi tappioon juurikin tamperelaisia vastaan. Olen luottavaisin mielin, koska nyt ollaan palon taitavampi, älykkäämpi ja ennen kaikkea taas yhden vuoden kokeneempi joukkue kuin silloin. Nyt päästään vihdoin mittaamaan tasomme muita vastaan”.

Viimekaudella Ilves vei todella tiukkojen pelien kohtaamisissa pisteet kotiin kaikissa otteluissa. Lauantain pelissä on luvassa varmasti tiukkaa vääntöä puolin ja toisin tarjolla olevista sarjapisteistä.