30.9.2017 klo 17:00 / Wiklöf Holding Arena, Maarianhamina

ONS vierailee Maarianhaminassa

ONS ja Åland United kohtaavat lauantaina 30.9. Maarianhaminassa. Ottelu Wiklöf Holdin Arenalla potkaistaan käyntiin kello 17.00.

Ottelu on joukkueiden neljäs kohtaaminen tänä vuonna. Tulokset ovat tällä hetkellä tasan, sillä aiemmat kolme ottelua ovat päättyneet kertaalleen molempien voittoon ja yhteen tasapeliin. Viimeksi alaloppusarjan ensimmäisellä kierroksella Oulussa ONS nappasi 2-0 kotivoiton ahvenanmaalaisista. Maalinteossa silloin onnistuivat Sanna Ylianttila ja Heini Toivonen.

Åland Unitedin alaloppusarja alkoi hieman yskähdellen kahdella tappiolla, mikä antoi samalla ONS:lle mahdollisuuden kiriä joukkueiden välisen eron kiinni. Viimeisessä kahdessa ottelussaan, molemmat GBK:ta vastaan, se on kuitenkin hoitanut pisteet kotiinsa ensin 1-4 vierasvoitolla ja viime sunnuntaina reilulla 8-0 kotivoitolla.

Viime kierroksella ONS:n haaveet suorasta säilymisestä murenivat, kun se kärsi 2-1 tappion JyPK:lle, ahvenanmaalaisten voittaen samalla oman ottelunsa. Näin ollen ONS jatkaa pelejään vielä kahden jäljellä olevan alaloppusarjan ottelunsa jälkeen liigakarsinnoissa. Lauantain ottelulla ei siis ole sarjasijoituksen kannalta enää panosta.

ONS:n viime viikonlopun tulos oli pettymys, mutta katseet on käännetty jo tuleviin koitoksiin. Joukkueella on nyt kaksi peliä aikaa saada oma peli mallilleen ajatellen liigakarsintoja. Itseluottamuksen kannalta myös voitot ja onnistumiset tulevista peleistä olisivat tärkeitä nuorelle joukkueelle. Joukkue esitti viimeksi noin kuukausi sitten todella hyviä otteita ahvenanmaalaisia vastaan ja haluaakin lauantaina kääntää tämän kauden keskinäiset ottelut omiin nimiinsä.