25.3.2017 klo 16.45 / Eckeröhallen, Eckerö

ONS haastaa Åland Unitedin

Naisten liigan toinen kierros vie oululaiset vieraspeliin Ahvenanmaalle. Åland United pelasi liigakauden avausottelun FC Honkaa vastaan vieraskentällä häviten ottelun lukemin 1–0. ONS vastaavasti kohtasi kotona kauden avauksessa Tampereen Ilveksen ja kärsi tappion lukemin 0–2. Joukkueet ovatkin viikon aikana hioneet kuvioitaan ja tiedossa on tiukka ottelu, koska molemmat joukkueet janoavat varmasti kauden avauspisteitä.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen viime kesänä Ahvenanmaalla päättyi ONS:n selvään 1–4 voittoon, mutta menneeseen kauteen on turha tuijotella. Åland United on varmasti kova vastus ja ottelussa ei tule mitään ilmaiseksi. ONS:n Onna Ketola loukkaantui liiga-avauksessa, mutta hän on jälleen mukana joukkueen vahvuudessa.

Ketolan ajatuksia tulevasta ottelusta: "Åland United on ollut joka on taitava ja fyysinen joukkue. Lisäksi heidän nykyinen päävalmentajansa Maiju Ruotsalainen on varmasti osannut tuoda jotain uutta joukkueen pelaamiseen. Tämä tuo peliin uuden jännityksen, sillä vastassa ei ole se sama Åland United kuin viime vuonna. Meidän joukkueessamme on viikon aikana ollut hyvä tekemisen laatu treeneissä. Lähdemme Ahvenanmaalle hakemaan kauden ensimmäistä vierasvoittoa ja kaikin puolin onnistunutta pelireissua."